Kendall Jenner og Gigi Hadid er tilbake

Foto: Instagram

Designer avslørte at supermodellene skal være med på Victoria's Secret-visningen.

Publisert Sist oppdatert

Kendall Jenner og Gigi Hadid skal gå visningen for Victoria's Secret i år igjen. De har ikke bekreftet dette selv, men nyheten ble avslørt av skodesigner Brian Atwood, som lager skoene til den ekstravagante visningen.

Designeren delte, overlykkelig, bilder av de to modellene på sin Instagram-konto fra tidligere Victoria's Secret-visninger og skrev at han gledet seg til å se Kendall Jenner og Gigi Hadid på Victoria's Secret catwalken i hans sko om under en måned.

https://www.instagram.com/p/BpHSko7CdTb/?taken-by=brian_atwood

https://www.instagram.com/p/BpFOLffiTZX/?taken-by=brian_atwood

Ingen av modellene var med på fjorårets show i Shanghai. Gigi måtte trekke seg på grunn av problemer med visum og ryktene sier at Kendall ikke kom seg ut av kontrakten med undertøysmerket La Perla.

Bella Hadid er heller ikke bekreftet til årets Victoria's Secret show, men siden hun gikk visningene i både 2016 og 2017 er det nok muligheter for å se to Hadids på catwalken.

Toni Garrn, Barbara Palvin og Winnie Harlow debuterer under årets show og Victoria's Secret-veteranen Behati Prinsloo returnerer som engel. Hun har hatt pause i to år grunnet to graviditeter.

Ryktene sier at årets Victoria's Secret show går av stabelen 8. november, men det er ikke bekreftet av Victoria's Secret.

Showet skal være i New York og den London-baserte designeren Mary Katrantzou skal være med som gjestedesigner.

Saken er fra ELLE UK

Norske Frida skal også gå visningen!

Powered by Labrador CMS