Det amerikanske undertøy- og skjønnhetsmerket Victoria’s Secret er kjent for å slå på stortromma når de hvert år inviterer til visning. I år ønsket brandet å posisjonere seg i det stadig voksende kinesiske markedet, og valgte å vise kolleksjonen sin på Mercedez-Benz Arena i Shanghai. Med på laget var alle de store toppmodellene: Bella Hadid, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Elsa Hosk, Lily Aldridge, Sara Sampaio, Candice Swanepoel, Taylor Hill og ikke minst vår egen Frida Aasen. Dette er Fridas aller første Victoria’s Secret-visning, og det er ikke småtterier i modellbransjen. Og det er også aller første gang en norsk modell går på catwalken for det amerikanske merket.

Nylig ble det kjent at både Gigi Hadid og Kendall Jenner måtte avstå fra å bli med på showet – Jenner fordi hun er kampanjemodell for det konkurrerende merket La Perla (sammen med norske Nikolai Danielsen – les sak her), og Gigi mest sannsynlig fordi hun akkurat har lansert sin egen makeuplinje med Maybelline, hovedkonkurrenten til Max Factor som gjør makeup for Victoria’s Secret.

Frida Aasen på catwalken under Victoria’s Secret-showet i Shanghai. Foto. Getty Images

I år samarbeidet Victoria’s Secret med Balmain, så alle ekstra outfits, sko og accessoirer var signert sjefdesigner Olivier Rousteing ved det franske motehuset. Klærne er del av en helt spesiell capsule collection, VS x Balmain, som vil være i salg fra 6. desember. Det er første gang Victoria’s Secret har samarbeidet med et stort motehus om en kolleksjon som skal selges i butikkene deres.

VS x Balmain Capsule Collection selges fra og med 6. desember.

Se video fra showet under:

Relatert

strikkekjole

Nå er det denne kjoletrenden som gjelder!

De fineste strikkekjolene

Helgens ønskeliste

Utenom en god natts søvn, solskinn, en snill kjæreste og et stort glass rødvin, er dette på helgens ønskeliste!
Fabelknitwear bok

Inspirerende og rålekker strikkebok

Helene Arnesen har laget en strikkebok som garantert får deg til å ville strikke