Nå er det endelig bekreftet - Gigi Hadid skal bli mamma!

Foto: Getty Images.
Foto: Getty Images.

Bekreftet nyheten til nederlandsk TV-kanal.

Publisert Sist oppdatert

Gigi Hadid gravid: Yolanda Hadid, moren til supermodellen Gigi Hadid, har i følge ELLE UK bekreftet at ryktene som har versert på Instagram om at Gigi Hadid er gravid, er sanne.

Gigi Hadid gravid - Skal bli mamma!

Det er den nederlanske TV-kanalen RTL Boulevard som kan rapportere om at familien Hadid fikk sjokk da det ble kjent at den lille hemmeligheten om en ny familieforøkelse hadde blitt lekket til pressen allerede.

– Selvfølgelig er vi i ekstase og jeg gleder meg stort til å bli bestemor, skal Yolanda Foster ha sagt til den nederlandske nyhetskanalen. Det er veldig spesielt for meg siden jeg nylig mistet min egen mor. Det er det som er så vakkert med livet, når en sjel fortlater oss, kommer det en ny en. Vi er alle veldig takknemlige!

https://www.instagram.com/p/B_XZGZkHQcp/

Selv om Gigi Hadid og Zayn Malik enda ikke har bekreftet at de venter et barn, delte supermodellen nylig en oppskrift på en vodka-fri pastarett på sin story nylig.

"En deilig og spicy vodkasaus, uten vodka, men fremdeles så god", stod det på bildet hun delte av pastaretten sin onsdag kveld.

Det var på mandag at ryktene om at Gigi Hadid og Zayn Malik skulle bli foreldre verserte på Instagram. Paret har vært kjærester av og på de siste fem årene.

https://www.instagram.com/p/B_Yt2dBnl7b/

Mange av parets fans har også spekulert i om Gigi´s 25 års feiring på mandag, egentlig var en fest hvor paret avslørte barnets kjønn, med tanke på alle de rosa ballongene, fargerike kakene og ballongene med rosa og blå bånd på.

https://www.instagram.com/p/B_bK5-cH6I5/

I følge ryktene, skal Gigi være 20 uker på vei, men dette har da enda ikke blitt bekreftet!

Paret gjorde det angivelig slutt i fjor, men skal ha blitt sammen igjen i desember.

Powered by Labrador CMS