Gigi Hadid delte sjeldent bilde på Instagram

Livet smiler for den gravide supermodellen!

Publisert Sist oppdatert

Gigi Hadid og Zayn Malik: Gigi Hadid har delt det første bildet av hun og Zayn Malik etter at hun kunngjorde sin graviditet på Instagram i april.

I slutten av april i år bekreftet supermodellen Gigi Hadid ryktene om at hun og Zayn Malik venter sitt første barn sammen.

Siden den gang har det vært stille rundt paret, og ingen av de har postet bilder av hverandre på Instagram.

Men på fredag delte Gigi Hadid endelig et bilde av henne og Zayn Malik som kysser, med teksten "Baby daddy."

https://www.instagram.com/p/CDVAAOCHjhF/

Selvom Hadid og Malik ikke har postet noen bilder eller delt noen særlige detaljer rundt forholdet sitt nå som de skal bli foreldre, har Gigi Hadid så vidt snakket om hvordan det føles å være gravid.

Etter at britiske Vogue la ut en tweet (som nå er slettet) hvor det stod "Gigi Hadid avslører hvordan hun skjuler graviditeten sin", svarte Hadid med en påfølgende tweet.

"Skjuler graviditeten min ....? Jeg sa at i en baggy jumpsuit ser man helt annerledes ut foran enn fra siden, jeg refererte ikke til at jeg prøver å skjule noen ting. Jeg deler med glede magen når jeg selv føler for det"

https://twitter.com/GiGiHadid/status/1279623922779029505

Gigi Hadid bekreftet at hun var gravid i et videointervju med Jimmy Fallon i april, etter at medier hadde spekulert i om Gigi og Zayn Malik ventet barn.

"Tusen takk!"sa hun da den amerikanske programlederen gratulerte henne med graviditeten. "Selvfølgelig vet du om dette. Vi kunne ønske vi kunne ha annonsert det selv når vi selv følte for det, men vi er veldig glade og takknemlige for alle lykkeønskninger. Spesielt i disse korona-tider, er det deilig å ha noe å glede seg over hjemme og kunne dele sammen!".

Når Gigi Hadid har termin, eller om det blir en gutt eller jente, vet vi enda ingenting om, men vi gleder oss til å se bilder av lille minien når den tid kommer!

Artikkelen er hentet fra ELLE.com

Les også:

Se kjendisene som barn

Powered by Labrador CMS