Miniskjørtet «alle» drømmer om

Dette skjørtet er sesongens snakkis

Publisert Sist oppdatert

Noen plagg definerer en sesong, og miniskjørtet i silkesateng med slep fra Pradas sommerkolleksjon 2022 er akkurat et slikt it-plagg. Ikke nok med at miniskjørtet og mikroskjørtet herjer i motebildet akkurat nå – under moteukene var det dette silkeskjørtet fra Prada alle snakket om.

Skjørtet kommer i alle mulige farger, fra klassisk svart til eplegrønn og delikate pasteller. Vi elsker hvordan det italienske motehuset stylet det grønne skjørtet med en vintageinspirert skinnjakke og lave kitten-heels. Den perfekte kombinasjon av sofistikert, elegant og rocka. Alt vi ønsker oss i et antrekk!

Dette verstaile miniskjørtet kan man style med så godt som nesen alt – fra kasjmirgensere og tette strømper for en preppy look, med lave ballerinas eller kitten heels og blazer, eller til skyhøye hæler og hvit skjorte på en varm sommerdag.

Se Prada-skjørtet her:

Foto: Imaxtree

En rosa variant, stylet med en oversized genser med rund hals, skyhøye platåsko, svarte solbriller og perler rundt halsen. En fantastisk look!

Foto: Imaxtree

Eller hva med den svarte varianten, stylet med en blazer over?

Foto: Imaxtree

Eller det oransje skjørtet? Silkeslepet i kombiansjon med svart pologenser og brun skinnjakke over er en trio vi rett og slett elsker.

Foto: Imaxtree

Foto: Imaxtree

Emili Sindlev var spottet med dette svarte Prada skjørtet i Milano under moteuken, stylet med pologenser, skjorte og skinnjakke over.

Foto: Imaxtree

Det rosa – skjørtet stylet med platåsko og grå strikket kardigan – er også et antrekk vi kunne tenke oss.

Foto: Imaxtree

Designer Gilda Ambrosio ble også spottet med den grønne varianten av Prada skjørtet. Det er superkult stylet med svarte pumps, hvit t-skjorte og svart skinnjakke.

Prada-skjørtet:

Drømmen er dette gule miniskjørtet fra Prada... Det eneste skjørtet vi vill gå med denne sommeren.

Gult skjørt fra Prada, kr 14.900.

Rosa silkeskjørt fra Prada, kr 14.900.

Svart silkeskjørt fra Prada, kr 14.900.

Powered by Labrador CMS