Garderobeklassikere vi vil sikre oss fra salget

Foto: Instagram @clairerose

12 ting vi vil sikre oss fra salget nå!

Publisert Sist oppdatert

Sommersalget er godt i gang og er det én ting det lønner seg å kjøpe på salg er det garderobeklassikere. Man kan blant annet få den hvite skjorten som vil vare i mange sesonger, den sorte, klassiske vesken du alltid kan gå for og trenchcoaten som alltid passer til alt, til en mye billigere penge.

Garderobeklassikere med kvalitet koster ofte litt mer, men de holder seg som oftest godt i flere, flere år. Flere it-plagg er på salg denne sesongen, hvor både Khaite med den populære stripete genseren, Isabel Marant med cowboy-boots og it-sneakers fra Veja har rabatterte priser.

Prisene som er oppgitt på plaggene er salgsprisen.

Klassikere vi vil sikre oss fra salget:

Veske

Den klassiske, sorte vesken fra Boyy er alltid en sikker vinner. Den kan styles med det aller meste og er alltid en perfekt go-to!

Veske fra Boyy/Yme Universe, kr 9450.

Foto: Imaxtree

Klassisk belte

Isabel Marant har flere klassikere på salg og blant annet dette beltet. Det kan brukes til å pynte opp en bukse og en bluse og gi et klassisk antrekk som en skjorte og en jeans noe ekstra.

Belte fra Isabel Marant/Moniker, kr 1580.

Hvit skjorte

Hvite skjorter får vi aldri nok av – spesielt de av god kvalitet. Denne skjorten fra Marni er en oversized variant med løse armer og kan brukes til alt – både åpen og lukket.

Hvit skjorte fra Marni, kr 2670 (annonse).

Foto: Imaxtree

Trenchcoat

Trenchcoat-sesongen er rett rundt hjørnet og letingen etter den perfekte trenchcoaten er i gang, hvis du ikke allerede har sikret deg en. Denne fra The Frankie Shop med store slag og belte står høyt på vår, i hvert fall på min, ønskeliste nå.

Trenchcoat fra The Frankie Shop, kr 2202.

Foto: Imaxtree

Slik styler du trenchcoaten.

Sort dressbukse

Å gå for de sorte dressbuksene kan aldri gå feil. Sist uke skrev vi om de optimale kontor-antrekkene og dressen er én av dem. Buksene kan styles til en sort, matchende blazer og en hvit T-skjorte eller til en klassisk pologenser.

Sort dressbukse fra Co/Vincci, kr 1960.

T-skjorte

En sort T-skjorte stylet til en jeans med et belte eller en sort dressbukse er et antrekk det lønner seg å ha i garderoben. En klassisk T-skjorte redder deg fra en hver kleskrise og den kan også styles under en hvit skjorte for å skape kontraster.

T-skjorte fra Julie Josephine, kr 700.

Stripete genser

It-genseren fra Khaite er på salg – jippi! Stripete gensere har virkelig tatt motebildet med storm det siste halvåret og det ser ut til at trenden fortsetter. Genseren fra Khaite med høy hals og split på ermene kan gjerne få en plass i vår garderobe.

Stripete genser fra Khaite, kr 8927.

It-topp fra Khaite

It-toppen fra Khaite stylet med et par skinnbukser og et belte er akkurat det vi vil gå med nå. Med et unikt snitt er både kjolene og toppene fra Khaite på flere i redaksjonens ønskeliste.

Topp fra Khaite, kr 3991.

Sneakers

VEJA tok sneakers-verden med storm og nå er flere favoritter på salg. Disse med gule detaljer vil vi style med en jeans, en hvit T-skjorte og en klassisk veske.

Sneakers fra Veja/Moniker, kr 520.

Sort blazer

Klassisk, sort blazer kan styles til absolutt alt og er en smart ting å sikre seg på salget om man ønsker en blazer av god kvalitet. Blazeren kan styles til maxikjoler, men også til en jeans stylet med en T-skjorte og sneakers.

Blazer fra By Malene Birger, kr 1200 (annonse).

Skinnbukse

Skinnbukser kan være dyrt og er absolutt en god idé å sikre seg på salg. Skinnbuksene fra Five Units er en sikker vinner på høsten og kan styles til alt fra hvite skjorter til behagelig strikk.

Skinnbukser fra Five Units, kr 2250 (annonse).

Foto: Imaxtree

Cowboy-boots

Vi er klare for å rocke høsten i cowboy-boots og nå kan boots fra Isabel Marant være et budsjettvennlig kjøp. De kan styles i 90s-stil med jeans og en T-skjorte med print.

Cowboy-boots fra Isabel Marant, kr 2520 (annonse).

Powered by Labrador CMS