mote

5 plagg vi bruker på repeat i sommer!

Et must i enhver garderobe! 

Publisert

Du trenger ikke ha et nytt antrekk hver dag i sommer, det gjelder å skape seg en egen liten "capsule-kolleksjon" med plagg du vet at funker til det du allerede har. Det er spesielt 5 plagg vi bruker på repeat hele sommeren! 

Les også: 10 trender vi skal kopiere til høsten

5 plagg som er et must i sommergarderoben din

1. Et par Sleepers

Sorte Sleepers via & Other Stories, kr 399 (annonselenke).

De norske flip flopsene Sleepers har gjort braksuksess i både inn- og utland de siste årene. Og det skjønner vi godt, for de er ekstremt gode å gå med og kan brukes både til jeans på jobb  og er perfekte til alle sommerkjolene din. 

2. En fin skjorte du kan bruke til alt

Hvit skjorte fra ARKET, kr 690 (annonselenke).

 En fin skjorte er et plagg vi aldri går lei! Style den over en bikini eller badedrakt på stranda i sommer, eller bruk den til et silkeskjørt eller til jeans. 

3. En enkel sort badedrakt 

Badedrakt fra H&M, kr 299 (annonselenke).

 En enkel sort badedrakt som sitter fint på kroppen, vil vi bo i denne sommeren. Vi vil style den til alt fra linbukser og jeans til slitte olashorts eller bare en sarrong på stranda. 

Sjekk ut flere sorte badedrakter her og fem fine hvite badedrakter her. 

4. Et par jeans du elsker

Slim Mom High Ankle Jeans fra H&M, kr 159 (annonselenke).

 Har man først funnet de perfekte jeansene, så vil man jo faktisk bare bo i de. Invester i et par som passer din kropp perfekt, men i sommer vil vi gå for de jeansene som har litt loose fit, med høyt liv og som er oversized på. 

5. En fin sommerkjole

Kjole fra Adoore via Moniker (da slipper du toll), kr 1699 (annonselenke).

Vi ELLEsker sommerkjolene fra det svenske klesmerket ADOORE, og denne kjolen i blomsterprint kan brukes til så mange ulike anledninger! 

Powered by Labrador CMS