mote

GANNI x Paloma

Denne kolleksjonen vil du ikke gå glipp av!

Publisert

Det danske motemerket GANNI og supermodellen Paloma Elsesser har gått sammen om å designe en størrelsesinkluderende kolleksjon for å hylle Palomas unike stil og moderne tilnærming til bransjen.  

Supermodellen Paloma Elsesser har vært en langvarig muse for merket, og har designet en kolleksjon som består av fire kjoler og tre bukser. Kolleksjonen består blant annet av kjoler med hetter,  draperinger på hoftene, spennende materialer, samt kjole-sett med matchende bukse til. 

Hele kolleksjonen lanseres 17. april og vi kan bare si at vi gleder oss!

"Paloma er en drøm av en jente. Hennes stil er unik, og hun tjener som en stor inspirasjon for bransjen og kvinner over hele verden,"sier kreativ leder Ditte Reffstrup om samarbeidet med Paloma.                                          

Paloma er født i London, men flyttet senere til LA. Hun ble oppdaget på Instagram av makeupartisten Pat McGrath og har siden det  jobbet med flere ledende merker og motemagsiner verden over. Hun er best kjent for å  ha vært med på å omdefinere klassiske skjønnhetsstandarer og er lidenskapelig opptatt av inkludering og åpenhet. 

"Vi er beæret over å samarbeide med Paloma om denne kolleksjonen. Vi møtte henne først tilbake i 2020 da hun avsluttet vårt GANNI 202020-show, og jeg ble umiddelbart tiltrukket av hennes ekstremt varme karakter. Hun har en magnetisk energi. Vår felles visjon for dette samarbeidet er å styrke individer i alle former og størrelser ved å tilby gjennomtenkte, opphøyde stiler. Paloma er en sann stemme for forandring i en bransje som prøver å henge med. Vi kan ikke vente med å dele dette prosjektet med verden." 
– Ditte Reffstrup, kreativ leder hos GANNI.

GANNI tilbyr produkter i et utvidet størrelsesspekter fra EU 32-52 , og dette samarbeidet er en fortsettelse av GANNIs visjon om åpenhet, inkludering og et personlig  utrykk gjennom mote. 

"Mens vi fortsetter å omfavne mangfold representerer mitt samarbeid med GANNI et kraftig skritt mot en mer størrelsesinkluderende mote fremtid. Vår felles visjon om inkludering, men viktigst av alt, selvtillit, introduserer vår kolleksjon som har som mål å inspirere nysgjerrighet og selvaksept. 'Jeg gleder meg virkelig til å dele dette med dere alle,
sier Paloma Elsesser om samarbeidet.

Prisene varierer fra 1450 kr til 4000 kr og kolleksjonen vil være tilgjengelig på GANNI.com samt utvalgte butikker over hele Europa og USA fra 17. april 2024.

Les også: 

Powered by Labrador CMS