ELLE-trend: Polkadotter

I vår vil vi kle oss i feminine 50-talls inspirerte polkadotter i farger som rødt, blått og hvitt, som gir oss assosiasjoner til Brigitte Bardot og Audrey Hepburn.

Publisert Sist oppdatert

Prikker/polkadotter er superhot denne sesongen. Sesongens trendy polkadotter gir oss assosiasjoner til det franske flagget og den franske feminine stilen. Og du kan shoppe alt fra badedrakter og fotside skjørt til høyhælte sko, alt i polkadotter, denne sesongen.

SLIK STYLER DU PLAGG MED PRIKKER

Style favorittjeansen din med en prikkete topp eller bluse, ankelstøvletter og en leppestift i en frisk farge. Gjør som ELLE-influencer, Hedda Skoug og style et prikkete skjørt med en varm genser og sesongens blazer, eller som nydelige Tone Damli; prikker fra topp til tå i et matchende sett fra Designers Remix.

Invester i fotside kjoler eller skjørt med prikker og kombiner med en feminin stråveske og et par høye hæler. Eller hva med å investere i en kort kjole og tilfør et par sporty sneakers til? Polkadotter passer også fint til denim og er du ekstra vågal er det superfresht å kombinere med andre mønster som ruter eller striper!

Vi gleder oss til det blir mer vår i luften, men fram til det bruker vi de prikkete vårplaggene med ull under.

POLKADOTTER

1. Skjørt fra Bik Bok, 299,-// 2. Skjorte fra Vero Moda, 379,95,-// 3. Skjerf fra Valentino, 3.363,-// 4. Bluse fra Georgia Alice, 4.613,-// 5. Sokker fra Ganni, 199,-// 6. Bukse fra Ganni, 1.299,-// 7. Kjole fra Rèalisation, 1.600,-// 8. Sko fra Balenciaga, 8.128,-//

Mer mote fra ELLE.no:

10 pastellplagg du bare må ha!

Sesongens it-sko

Powered by Labrador CMS