Kit Harington gråt da han leste siste episode av Game of Thrones

Hva kommer til skje mellom Dani og Jon? I følge Kit Harington blir siste episode av Game of Thones tårevåt. Her er Emilia Clarke som Daenrys Targaryen og Kit Harington som Jon Snow. Foto: HBO

Jon Snow vet tydeligvis noe likevel ;)

Publisert Sist oppdatert

Det skal bli tårevått når HBO slipper den avsluttende og siste sesongen av suksessen Game of Thrones, skal vi tro skuespiller Kit Harington. Sesong 8 kommer ikke på skjermen før i 2019, men for skuespillerne og resten av GoT-crewet er forberedelsene til innspillingen allerede i gang.

Kit Harington, som spiller rollen som Jon Snow, fortalte nylig til BBCs The One Show at besetningen hadde gjennomført en såkalt table reading (gjennomkjøring av manus) av sesongens aller siste episode sammen, og at denne seansen hadde fått ham til å begynne å gråte.

"Vi leste gjennom manus sammen i forrige uke, så nå vet jeg alt," fortalte han. "Jeg gråt på slutten. Du må huske på det at vi har vært med på dette i åtte år – det er ingen andre som bryr seg mer enn oss."

https://giphy.com/gifs/ZfqdJ23U1eTAc

Så spørsmålet er det; gråt han fordi det er åtte års nært og kjært samarbeid som nærmer seg slutten, eller fordi avslutningen av Game of Thrones faktisk er så trist (eller flott? Eller begge deler?) at vi alle kommer til å hikste av gråt i sofaen? Kit Harington, og resten av skuespillerne, har selvfølgelig ikke lov til å røpe noen ting. Men Kit fortalte videre:

"Det er vært en instutisjon for meg lenger enn noen annen. Skolen, skuespillerutdanningen, alt annet. Jeg blir helt gråtkvalt av å tenke på det. Det kommer til å bli et spesielt år hvor vi sier farvel til hverandre og spiller inn våre siste scener sammen. Og det er jo ikke bare vi som er sterkt knyttet til serien, det er så mange mennesker verden rundt som også er det."

Så, kunne Kit gi noen hint om siste sesong av Game of Thrones i det hele tatt? Selvfølgelig ikke. Produsentene hadde klar beskjed: "Ikke fortell noen at du skal på innspilling. Ikke ta bilder i Belfast. Ikke gjør noe som helst av slike ting. It’s on lockdown!"

Jepp, vi innrømmer at vi er ganske så spent på avslutningen. Og det er jo helt tydelig at Jon Snow faktisk VET noe denne gangen, men han kommer ikke til å fortelle hva det er ...

https://giphy.com/gifs/UWFfiDzt6qIh2

Kilde: elle.com.au

Powered by Labrador CMS