Trendene du bør prøve i høst 

Moteuka i Oslo er over, shop trendene vi har spottet.

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med Zalando

Nettbutikken Zalando er hovedsamarbeidspartneren til den nye moteuka Fushion.

Som Europas største nettbutikk er Zalando en multiservice-plattform, hvor målet er å kombinere det hotteste innen mote med det nyeste innen teknologi og bra kundeservice. Hos Zalando finner du alt fra budsjettvennlige merker til luksusklær, accessoirer og sko.

Både Fushion og Zalando har som mål å promotere og styrke skandinaviske merkevarer.

Zalando er derfor ekstremt stolte over å vise støtte til den nordiske moteindustrien ved å være hovedsponsor for Fushion. De ser på dette som en fantastisk mulighet for å gjøre både nystartede og mer etablerte nordiske brands mer synlige.

Zalando x Fushion Middag

Zalando startet moteuka i Oslo ved å invitere til middag, der flere av Norges største influensere og artister var samlet.

Nina Sandbeck, artist Chris Abolade og Janka Polliani.

Tine Andrea Storløs Lauvli og ELLEs Nathalie Helgerud.

Stylist Sunniva Hartgen og ELLE-profil Marianne Theodorsen.

ELLEs stilcoach Annabel Rosendahl. Chioma Bailey og ELLE-profil Nnenna Echem.

Shopping Zalando - De hotteste trendene vi spottet under moteuka i Oslo Skinn er noe av det hotteste du kan gå med denne sesongen og denne jakka SKAL vi ha! Et par kremfargede jeans står på vår ønskeliste akkurat nå og disse med vide ben og belte i midjen vil vi style til en enkel t-skjorte og dressjakke. Brunt slangeskinn er så lekkert når man fremdeles er litt brun! Dette settet har vi lyst til å bruke enten hver for seg eller sammen til et par høye støvletter. Denne dressjakken er perfeksjonen selv med puffermer og ruter, som er to store trender denne høsten. 90-talls joggeskoen er tilbake i motebildet. Er det ett par sneakers du bør investere i denne høsten, så er det disse! Western-inspirerte kjoler er fremdeles veldig hot i motebildet og denne kjolen er virkelig så søt og kul! Vi blir aldri lei batikkmønster, dessuten er lilla en stor trendfarge denne høsten. Denne kjolen vil vi ha! Hvor rå er ikke denne westernjakka i denim med frynser? Denne er så kul å style med et par sorte jeans eller til en rutete kjole! Et par perfekte og minimalistiske ankelstøvletter er et must-have i en høstgarderobe! Disse klassikerne kan du ha i flere sesonger. Hundetannsmønsteret er også tilbake i motebildet og denne vesken er så riktig i høst. Vi elsker at vesken har så mange fine detaljer ved seg. PSST: Vil du være med i trekningen om å vinne to gavekort til en verdi av kr 600 fra Zalando? Sjekk ut vår Instagram!
Powered by Labrador CMS