Se den rørende traileren til "Friends-The Movie"

Er det virkelig sant?

Publisert Sist oppdatert

Ved første øyekast kan det se ut som at tv-serien "Venner for livet" kommer til å få en oppfølger i filmformat. Men egentlig er det bare gamle scener som er klippet sammen. Uansett traileren er noe helt spesielt.

Helt siden siste sesong av Venner for livet i 2004, har fans spekulert, håpet og ønsket at Rachel, Phoebe, Monica, Ross, Chandler og Joey skal dukke opp sammen igjen på lerretet.

Les også: Angelina Jolie ignorerte Jennifer Aniston på Golden Globe

Men etter ti sesonger med "Friends" har det ikke vært ønskelig for noen av skuespillerne med oppfølger i filformat. Senest ifjor fortalte Lisa Kudrow, bedre kjent som Phoebe at det ikke var aktuelt for henne med en oppfølger.

– Det har gått 13 år, 13 år hvor jeg har fått samme spørsmål og svaret er fremdeles og kommer alltid til å være at det aldri kommer til å skje, sa hun i et intervju med Heat magazine.

Men med tanke på at vi forventer oss oppfølgere og remakes av det meste nå for tiden, har vi selvfølgelig ikke helt gitt opp håpet om at det vil bli en "Friends" film. Så når traileren med tittelen "Friends The Movie" dukket opp på Youtube, steg forhåpningene nok en gang.

Det er en ambisiøs trailer med klipp fra samtlige skuespillere fra deres seneste filmer og serier, der mange av de spiller mot hverandre, noe som har fått folk til å tro at filmen faktisk er in the making.

https://twitter.com/Lucero505/status/953861623730528258

https://twitter.com/MadisonOrtega2/status/953860083250794496

Se traileren alle snakker om her:

https://youtu.be/Gpa5S8DgPzs

Denne artikkelen ble først publisert på ELLE.SE!

Les også: Se den nye "Mamma Mia"-traileren med Cher.

Powered by Labrador CMS