14 Rachel Green-antrekk vi vil kopiere

Vi har tatt et dypdykk i Rachel Greens beste looks – se våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

I anledningen Friends-reunion (som har premiere i dag), så har vi tatt et lite dypdykk i garderoben til én av 90-tallets største stilikoner – nemlig, Rachel Green!

Nå som 90-tallet herjer i motebildet igjen, hvem andre er vel mer passende å hente noen stiltips fra enn Rachel? Supersøt og alltid like morsomme Rachel, spilt av Jennifer Aniston, ledet både hårtrender og motetrender gjennom serien Friends. Vi kan bare si at vi gleder oss meget til et gjensyn med henne og resten av gladgjengen!

Rachel Green-looks:

Hun rocket spaghettistropper, platåsandaler, små solbriller og tubetopper. Hun hadde i tillegg alltid helt perfekt hår og gyldenbrun hud. Vi kan nesten ikke vente til til et herlig gjensyn med Rachel, og den legendariske stilen hennes. Her en noen av hennes beste looks gjennom tidene.

Hei, tubetopp, og velkommen tilbake i motebildet! For oss som husker dette, så var tubetoppen HUGE på 90-tallet og tidlig 2000-tallet. Denne toppen tok deg fra dag til natt, og fra hverdags til fest – og til og med ferie! Det ultimate plagget med andre ord.

Basketballtopp og små solbriller, what's not to love?

En tradisjonell, kinesisk kjole med splitt og hals, stylet hun med typisk Rachel-hår og røde sandaler med snøring. En sexy kombinasjon som vi lett vil kopiere...

Snekkershortsen med en spinn à la Rachel! Søt snekkershort i denim med en mørk klassisk jakke over strammer opp den lekne looken.

Drømmekjolen! Vi merker at vi trenger en slik kjole i garderoben, en tubekjole i silkestoff med fine broderier på, og splitt.

Capri-bukser og sandaler med platå! En fantastisk 90-talls-kombinasjon som skal få en renessanse denne sommeren.

Rachel Green var ofte å se i fine kjoler, og denne røde med spagettistropper er rett og slett helt perfekt!

Lyseblå jeans fra Levi's og en hvit t-skjorte. Bedre blir det faktisk ikke – en udødelig kombinasjon.

En fargerik kardigan i trendfargen lavendel..litt oppkneppet og akkurat passe cute og sexy. Akkurat som Rachel <3

Hei, Rachel Green og denne kjære mintgrønne kjolen med høy splitt. I kombinasjon med en fønet 90s-sveis er dette ett av Rachels beste looks!

Spagettistropper igjen – la oss se mer av det denne sommeren!

Lite visste Rachel Green at alle fashionistaer ville gå kledd som dette gjennom en hel pandemi over 20 år senere.

Og hva med denne udødelige klassikeren? The slip dress! Stylet med platåsandaler – elsk! Denne vil ta oss fra dag til kveld til natt. Vi kan faktisk leve en hel sommer i en slik kjole!

Denne lokken er moodboardet vårt for høsten 2021. En kjole i litt transparent stoff med spagettistroppdetaljer, helst to over hverandre som her og en sveis bestående av sideskill med spenner. Husker dere CHANEL Cruise Collection for 21/22? Noen like referanser...

Powered by Labrador CMS