Deg x Fretex

Foto: Pål Laukli/TinAgent

Fretex teamer opp med moteentusiaster fra hele landet i sitt nye konsept.

Publisert Sist oppdatert

Deg x Fretex: Har det skjedd at du har sett noen med et plagg og tenkt at "det der skulle jeg gjerne hatt selv"? Vel, nå kan du faktisk kjøpe det!

Fretex lanserer nytt konsept

Nylig lanserte Fretex konseptet Deg x Fretex. Alle folk har sin egen klesstil. Hver gang noen leverer klær til Fretex, gir de samtidig klesstilen sin videre, skriver Fretex i en pressemelding.

Konseptet går blant annet ut på at dersom du donerer plagg du ikke lenger bruker til Fretex, så kan du laste opp et bilde av deg, også vil du få din egen slipp-film! På denne måten booster Fretex dine gamle skatter som om de var en splitter ny kolleksjon. Du kan laste opp ditt bilde på denne siden.

Se kampanjefilmen her

https://www.youtube.com/watch?v=ioP34mNJ8ag

Kampanjen er åpen for alle, men Fretex har allerede fått med seg Tone Damli, Martin Danielle (CLMD), Julie Varner og Maria Mena.

Første slipp ble tilgjengelig i dag, og det er Maria Menas garderobe du nå kan handle fra. Maria Mena er tross alt dronningen av romantiske kjoler med blomsterprint, og det passer perfekt nå som sommeren endelig er her! Kolleksjonen er tilgjengelig for kjøp gjennom Fretex nettbutikk.

Foto: Pål Laukli/TinAgent

Flere som trenger hjelp

I løpet av det siste året har også flere oppsøkt Frelsesarmen med behov for hjelp, grunnet pandemien. Gavene som gis til Fretex deles ut til de som trenger det og bruktinntektene fra Fretex er med på å finansiere Frelsesarmeens sosiale arbeid.

De siste årene har 30 millioner kroner fra bruktsalget gått til sosiale formål, men i koronaåret var summen 21 millioner. Nedgangen på ni millioner har kommet samtidig som behovet for hjelp har økt. Nå vil Fretex gjennom en sin nye kampanje få flere til å gi fine gaver og flere til å handle i Fretexbutikkene, skriver Fretex i en pressemelding.

Fretex håper at denne kampanjen vil engasjere flere til å velge gjenbruk. Jo lenger det som allerede er produsert blir brukt, jo mindre ny produksjon er det behov for. Det å velge brukt framfor nytt er derfor et viktig miljøtiltak, skriver Fretex i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS