Nå har dette sminkemerket endelig kommet til Norge!

– Og vi har allerede fått oss noen favoritter vi ikke kan leve uten...

Publisert Sist oppdatert

Annonse i samarbeid med KvD Vegan Beauty

Nå har det veganske sminkemerket KvD Vegan Beauty endelig kommet til Norge!

KvD vil bli solgt eksklusivt hos Fredrik & Louisa og hos utvalgte SkinTonic-butikker.

Endelig på det norske markedet

KVD Vegan Beauty ble først lansert i 2008, under navnet Kat Von D Beauty. Over 12 år har merket lansert utallige bestselgere, og revolusjonert makeupindustrien med innovative og banebrytende produkter.

KvD er et anerkjent og kvalitetsbevisst brand, som har vunnet over 60 internajsonale priser. Sminkemerket finnes allerede i 36 land og er en stor favoritt hos You Tube-stjerner og sminkører verden over.

Januar 2020 kom nyheten om at Kat Von D har solgt seg helt ut av selskapet, som nå eies 100% av Kendo (som har vært medeiere fra start). Merket heter nå KVD Vegan Beauty, og er i gang med en komplett re-branding av merket, som innebærer et mer romantisk og mykere uttrykk. Men frykt ikke – alle de bestselgende produktene vil fortsatt være i sortiment, og er totalt uforandret!

Alle produktene består av 100 prosent veganske og cruelty-free-produkter, og består av kultprodukter som Tattoo Liner og Lock-It Foundation. I tillegg til et helt fantastisk øyenskyggepalett, Shade & Light Contour Palette og Everlasting Liquid Lipstick.

ELLE har allerede fått teste produktene og kan virkelig anbefale både blushen, mascaraen og foundationen på det sterkeste. Under finner du alle våre favoritter.

KvD Vegan Beauty - Shop våre favoritter

Everlasting Blush i fargen Foxglove gir en så fin farge til huden, den er høypigmentert og matt og sitter hele dagen. Blushen passer alle hudtoner og kommer i 6 forskjellige farger.

Everlasting Liquid Lipstick i fargen Lolita II er vår nye favoritt!

Denne flytende leppestiften skapte revolusjon da den først kom på markedet, og inneholder Vitamin E og solsikkefrø-voks, som gjør at leppene ikke tørker ut. Leppestiften kommer i 35 farger.

Shade + Light Face Contour Duo er den perfekte contourpaletten å ha i vesken eller sminkepungen og kommer i tre ulike fargenyanser.

Go Big or Go Home Vegan Volumizing Mascara må bare testes! Den gir skikkelig voluminøse vipper, uten å smitte av. Helt fantastisk!

Spør du oss, er Lolita Por Vida øyenskyggepalett det eneste øyenskyggepalettet du trenger å eie. Fargene er helt fantastiske, enkle å påføre og sitter godt uten å drysse. Paletten inneholder 18 farger – alt fra matte og skimrende til varme, nøytrale og glitrende fargetoner.

KvD lanserer kun en øyenskyggepalett i året, så hver palett blir et samleobjekt og er limited edition!

Vi ble så positivt overrasket første gang vi prøvde True Portrait Foundation fra KvD! Foundationen har en matt konsistens som smelter fort inn i huden, er dekkende og gir en lett glød.

True Portrait Foundation har lang holdbarhet!

Tattoo Liner er det produktet KvD er mest kjent for.

Eyelineren er så enkel å påføre, sklir ikke utover og sitter i 24 timer. Det sies at denne eyelineren overlever det meste... Den er virkelig verdt å prøve!

Lock-It Makeup Setting Mist er settingsprayen som fullfører makeuplooken og etterlater den fresh og holdbar! Så forfriskende og deilig på huden. Vi har denne stående på kontoret for en liten oppfriskning i løpet av dagen.

Powered by Labrador CMS