Gravidstil a la Leia Sfez

Foto: Instagram/@leiasfez

Slik får du gravidstilen til den franske infuenceren!

Publisert Sist oppdatert

Gravidstil: Det å gå gravid er, for mange, utrolig koselig og en helt magisk tid, men med graviditeten kan det også dukke opp par «kleskriser». Klær passer plutselig ikke lenger, plagg blir ubehagelig, også kan det rett og slett være litt vanskelig å kle sin elskede, voksende bump. Men fortvil ikke, det finnes inspirasjon å få!

Les også Nikoline Anundsens Fredagsspalte om det å være gravid for tredje gang.

Vi lar oss inspirere av den franske modellen og influenceren, Leia Sfez, og hun har mange fine klestriks for kommende mødre.

Hun har en tidløs klestil med en personlig vri som vi elsker, og hun holdt på denne gjennom graviditeten. Den er tidløs, men samtidig on trend. Hun inspirere daglig sine 554.000 følgere med hennes inspirerende liv, bestående av drømmeleiligheten i Paris, hennes 3 barn og en garderobe vi bare drømmer om.

La deg inspirere av Leia og hennes unike gravidstil!

Gravidstil-inspirasjon:

En svart superbehagelig bumpsuit, en stripete genser og et par kule semskede boots? Vi elsker denne franske-looken som er både superbehagelig og tidløs lekker!

Foto: Instagram/@leiasfez

Shopping gravid:

Foto: Produsent

Stretchy jumpsuit fra Bumpsuit, kr 1300

Stripete genser med splitter på siden, fra Toteme/net-a-porter.com , kr 5.300.

Semskede boots fra Jimmy Choo, kr 10.300.

Skjorten

En hvit eller blå skjorte, og spesielt kjærestens, er et perfekt plagg for gravide – da blir du velkledd på et blunk. Låner du typens skjorte kan du bare rulle opp ermene, og style den med et par jeans og fine smykker til. Skal du kjøpe en ny skjorte er det fint å gå opp et par størrelser. Dette er et plagg som redder deg ut av enhver gravide kleskrise – den kan styles opp og ned.

Foto: Instagram/@leiasfez

Shopping gravid:

Oversized skjorte fra Zara, kr 279.

Jakke fra & Other Stories, kr 1300.

Mammajeans fra H&M, kr 399.

Basics med en tvist:

Man kan møte på mange kleskriser som gravid, og en sikker garderobevinner er å ha noen basics i garderoben som rett og slett alltid funker.

En behagelig tights med en topp over, er gravides go-to. Men denne looken blir mye mer interessant hvis du slenger over en statement-jakke som har fine detaljer. Som for eksempel en frynsejakke!

Foto: Instagram/@leiasfez

Shopping gravid:

Jakke fra Nili Lotan/Net-a-porter kr 20,000.

Long-sleeve fra H&M, kr 249.

Gravid-tights som er ekstra høy på livet fra Seraphine, kr 300.

Mokkasiner fra Ganni, kr 3295.

Veske fra Prada/Net-a-porter.com, kr 13.000.

Korte jakker

Blazere og jakker som er croppet er superhot om dagen, og dette blir en enda større trend til høsten. I tillegg er det veldig flatterende å style sin voksene mage med en kort jakke. Velg en tights eller gravidebukse som er høy på livet, og style den med en kort blazer over. Både en chic og behagelig look!

Foto: Instagram/@leiasfez

Shopping gravid:

Oversized t-skjorte fra Arket, kr 499.

Kort blazer fra Zara, kr 599.

Yoga tights fra Lululemon, kr 1100.

Sneakers fra Adidas/Yme, kr 999.

Powered by Labrador CMS