Foundation til tørr hud

Tørr vinterhud og foundation som flasser? – Ikke med disse!

Publisert Sist oppdatert

Foundation tørr hud: Kulde er et problem for oss med tørr hud, men kan også skape problemer for deg med fet, normal eller kombinert hud.

Mange får tørr hud om vinteren og da kan det også bli vanskelig med foundation.

Å legge foundation på knusktørr hud som flasser bare du ser på den, er vanskelig. Resultatet blir ujevnt og huden som flasser blir mer synlig. Derfor er det viktig å finne en foundation som passer til tørr hud.

Grunnlaget er også viktig. Rens huden hver morgen og kveld, påfør serum, olje og krem før du legger foundation. Og bruk produkter for tørr hud.

Det er dessverre ikke alle som er like heldige og kan bruke samme foundation hele året. Dette gjelder ikke bare fargen. De fleste av oss er brunere i ansiktet om sommeren enn om vinteren. Men hvis du sliter med tørr hud om vinteren, bør du også bytte type foundation du bruker. Kanskje også merke.

Nyheter: Disse redder tørr vinterhud!

Foundation tørr hud: ELLEs favoritter

Hvis du sverger til foundation i pudderform store deler av året, men får veldig tørr hud om vinteren bør du la den ligge. Produkter i pudderform vil gjøre at huden din ser, om mulig, enda tørrere ut. Det kan også skje med for tynne foundationer. Er foundationen veldig flytende, kan den være vanskelig å legge på tørr hud.

Flere av oss i ELLE-redaksjonen sliter med tørr vinterhud og her er våre favoritter når det kommer til foundation for tørr hud.

1. Dior Prestige Le Baume Démaquillant, 810,- // 2. Serum fra Clarins, 520,-// 3. Elemis Superfood Facial Oil, 689,-// 4. Ole Henriksen Nurture me moisturzing creme, 545,-

Prep huden med produkter som disse. En god rens er et must for alle og denne fra Dior gjør huden silkemyk. Serum er et must for tørr hud. Dette fra Clarins gir huden masse fukt. Oljen fra Elemis er en av skjønnhetsansvarlig, Marthe Jakobsens absolutte favoritter. Og Nurture-serien fra Ole Henriksen er perfekt for deg med tørr hud.

Dior Capture Dream Skin Moist & Perfect Cushion SPF 50, 755,-

Clarins Everlasting Cushion Foundation 429,-

La Prairie Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15/ Gimle Parfymeri, 1.995,-

Chanel Vitalumiere Glow, ca. 600,-

Max Factor Radiant Lift Foundation, 189,-

Stor foundationguide: Slik finner du foundation til din hud!

Powered by Labrador CMS