Ung kjærlighet: Cathrine og Jamal satser alt

Foto: Thomas Qvale/Tinagent

Cathrine Sivertsen (28) og Jamal Sheik (26) har vært kjærester i to år og forlovet i ett.

Publisert Sist oppdatert
I ELLEs Love Issue delte vi 5 forskjellige kjærlighetshistorier. Cathrine Sivertsen (28) og Jamal Sheik (26) har vært kjærester i to år og forlovet i ett. – «Jeg svetta greit mye mens vi gikk den turen og jeg visste jeg skulle fri. Tenk hvis hun sier nei! Hva skal jeg si til han fyren i smykkebutikken, da»?
C: Vi møttes første gang på en fest i huset Jamal leide med en vennegjeng, og det var ikke akkurat kjærlighet ved første blikk, for å si det sånn, haha. J: Hun var litt snappy og småfrekk, husker jeg. Men så fikk vi kontakt igjen rundt et år senere. Jeg tenkte egentlig bare at vi kom til å bli gode venner, men så var det en kveld hvor det ble et lite kyss, og da tok det ikke lang tid før vi ble kjærester. C: Jeg flyttet til Tønsberg bare noen måne- der etter det, så det ble et slags avstandsforhold i et halvår. Men han besøkte meg ofte, og jeg dro til Oslo når jeg hadde tid. J: Jeg er vant til å være mye alene, så det var litt rart å plutselig finne noen man ville være med hele tiden. J: Jeg har vært i flere forhold tidligere, og jeg tror man virkelig merker det når man møter den rette. Man begynner å se for seg en framtid og fantaserer om det å bygge et liv og en familie sammen. Jeg har alltid vært veldig selvstendig, og hadde ikke kjent på et ordentlig savn etter en annen person før jeg ble sammen med Cathrine. Jeg tenkte mye på det; hva er disse følelsene? Hva er det som skjer med meg? Jeg gikk mange runder med meg selv før jeg fridde. Hvis jeg skulle gjøre dette, var det en «en gang i livet»- greie. Jula nærma seg, og jeg visste at det var Cathrines favorittmåned. Jeg var innom gullsmeden flere ganger for å «kikke litt». Ekspeditøren spurte om jeg skulle ha noe, og jeg bare «nei, nei, nei, jeg bare ser litt på disse ringene, jeg skal ikke ha noe». Men til slutt kjøpte jeg, og var så nervøs at jeg ikke turte å si det til noen. Det er jo enormt stort.
C: Vi var på tur ved Akershus festning første desember, og Jamal hadde med seg et lite videokamera fordi han var med i TV-serien Jeg mot meg. Plutselig spiller han av en video han hadde laget tidligere hvor han frir. Jeg ble helt sjokkert, vi hadde jo ikke vært sammen så lenge så det var veldig uventa. Men jeg ble så glad. Det var det beste øyeblikket jeg har hatt så langt i livet!
C: Vi er veldig ulike, så man tenker kanskje umiddelbart at vi egentlig ikke passer sammen. Men jeg tror at det er det som gjør at vi har det så bra. Vi utfyller hverandre på så mange områder. J: Det viktigste er å finne en person du kan stole på. En som virkelig ser deg, og som du elsker i både fine og vanskelige perioder. En du kan være både bestevenn og kjæreste med. Det fant jeg. Og da måtte jeg bare kline til og vise henne at jeg satser alt på oss.
Powered by Labrador CMS