Slik skal de feire Valentines Day

Foto: Fred Johnny

ELLE har spurt Pernille Juvodden og Benjamin Silseth om hvordan de skal feire alle hjerters dag med sin kjære, John Carew og Niklas Baarli.

Publisert Sist oppdatert

Valentines Day nærmer seg og mange velger å gjøre litt ekstra stas på sin kjære på en dag som denne.

Valentines Day er ofte dagen hvor resturantene er fulle av par som deler en flaske vin og fulle kinosaler. Grunnet koronasituasjonen og restriksjoner må vi i år finne litt andre måter å feire på i år.

Vi har derfor spurt to nydelige par om hvordan de skal tilbringe dagen og hva Valentines Day betyr for dem.

Husk at det morsdag på søndag også da!

Pernille Juvodden og John Carew

Hvor lenge har dere vært sammen? Og hvordan skal dere feire Valentines Day i år?

– Vi har vært sammen 1 års tid. I år skal vi til svigermor på middag ettersom det både er Valentines og morsdag på samme dag.

Gir dere gaver?

– I fjor fikk jeg nydelige roser på døren av kjæresten min, men ettersom vi ikke har vært sammen så lenge så har vi ikke rukket å lage noen tradisjoner. Jeg personlig elsker alt som har med kjærlighet å gjøre og det vet jeg kjæresten min gjør også. Så å gi en liten oppmerksomhet synes jeg er koselig.

Er Valentines Day en greie for dere?

– Jeg føler at hver dag er fylt med så mye kjærlighet hos oss, men om det blir en greie for oss får tiden nesten vise.

Hva synes dere om Valentines Day?

– Valentines Day er en skikkelig fin påminnelse om at kjærlighet er det fineste og det viktigste i livet. Uavhenging om det er en kjæreste, venn, familiemedlem eller fremmed. Hver dag burde være Valentines Day spør du meg.

Beste Valentines Day-tips?

– Beste Valentines-tipset må være de «små» tingene som å lage en koselig frokost/lunsj, ha gode samtaler og være litt ekstra tilstede for hverandre. Tilstedeværelse er i mine øyne den fineste gaven man kan gi og undervurderes veldig. – En runde eller to med UNO er også ganske romantisk.

Benjamin Silseth og Niklas Baarli

Hvor lenge har dere vært sammen? Og hvordan skal dere feire Valentines Day i år?

– Vi har vært sammen i snart ti år. Vi feirer alltid Valentines Day på en eller annen måte, selv om det føles litt klissete. I år har Niklas booket rom og champagne på hotell. Så det blir middag på restauranten og masse bobler på rommet med tanke på Covid 19-restriksjoner og skjenkestopp.

Gir dere gaver?

– Vi pleier å gi hverandre et eller annet. Ofte er det blomster eller en annen liten oppmerksomhet, men siden vi runder ti år sammen i 2021 ble det litt ekstra i år.

Er Valentines Day en greie for dere?

– Valentines er nok mer en greie for meg, mens Niklas har blitt "tvunget" med i løpet av de siste årene. Det er koselig med en liten påminner om kjærlighet uten at man må gå helt bananas.

Hva synes dere om Valentines Day?

– Sitat Niklas: Valentines Day er en ypperlig unnskyldning til å kaste nok en kubbe på kjærlighetens bål og håpe på litt ekstra kjærlighet i retur.

Beste Valentines Day-tips?

– Kjærlighet er koselig. Hiv på en liten oppmerksomhet i en eller annen form. Det må ikke være bukett og sjokolade, men kan være en søt sms.

Powered by Labrador CMS