Skjønnhet

7. februar, 2020

Fine morsdagsgaver

På søndag er det morsdag, og vi har funnet noen fine ting snille mødre vil sette stor pris på.

Morsdagsgaver: Vi synes at mødre fortjener heder og ære hver eneste dag, men er det en dag mødre hvertfall bør hedres, så er det på morsdagen. En hel dag viet til mor, men hva skal du gi henne i morsdagsgave?

Våre kjære mødre fortjener en hyggelig oppmerksomhet på morsdagen. Og vi har funnet de perfekte gavene du kan gi en mor du er glad i!

Gavetips til mor: Foundation til hennes hud!

MORSDAG I NORGE

Morsdagen feires alltid den andre søndagen i februar i Norge. I år er morsdagen søndag 9. februar.

Ifølge Wikipedia var det religiøse organisasjoner som startet feiringen av morsdag i Norge, men det var Oslo-kvinnene Dorothea Schjoldager og Karen Platou som fikk gjennomslag for å etablere morsdag som en årlig begivenhet i Norge i 1918.

I Norge har morsdagen blitt en stor, kommersiell høytid gjennom markedsføring av kort, kake, blomster og gaver. Og det er jo skikkelig koselig.

Hvis du er så heldig å bo i nærheten av mammaen din, setter hun sikkert stor pris på en god middag, kake, blomster, gave, eller en date med deg på kafé, kino, restaurant, eller en koselig tur med nistepakke og kakao. Hvis ikke du bor i nærheten, kan du overraske henne med frokost på døra fra Morgenlevering – Helt genialt! Sjekk om de leverer på mors adresse og bestill deilig frokost, kake og blomster rett på døra.

TIPS TIL MORSDAGSGAVER

1. En bok med mening

Boken «Vær din beste venn» fra ARK, kr 262.

Denne boken er ment som en påminnelse: Det viktigste vi kan gjøre i livene våre er å hjelpe hverandre slik at hver og én blir i stand til å omfavne, tåle og uttrykke hele seg. Vær din beste venn er en bok som setter søkelyset på relasjonen vi har til oss selv. Den minner oss på viktigheten av å være like tolerant, omsorgsfull og vennlig mot oss selv som vi er overfor de menneskene vi elsker.

2. En deilig ansiktsspray

Mario Badescu Facial Spray via Karma.no, kr 199.

Mario Badescu Facial Spray with Aloe, Herbs and Rosewater er en kult-favoritt over hele verden. Sprayen revit &aliserer huden og gir en duggfrisk look. Den gir en skikkelig fuktighetsboost og glød til huden. Den brukes også som makeup setting spray, og er derfor et must hos makeupartister.

3. En opplevelse du kan dele med din mamma

Et gavekort fra Aker Brygge.

Et gavekort er alltid en god idé! Og på Aker Brygge har de så bra shopping og en rekke stemningsfulle restauranter. Avtal en mor/datter dag, hvor dere drar på shopping først og går og spiser og tar noe godt i glasset etterpå.

4. Bestill en fin blomsterbukett!

Vi elsker bukettene fra Blome.no, som blant annet Tone Damli er ambassadør for. Bestill en lekker bukett hjem på døren, som mammaen din kan få på dagen sin.

5. En trendy hårspenne

Hårspenne fra Maanesten, kr 400.

Gi moren din en fin hårklype som hun kan bruke hver dag mens hun tenker på deg.

6. Til en mamma som er glad i søtsaker

Lakris fra Lakrids by Bülow, kr 180.

Seriøst den beste lakrisen i verden! Og den perfekte morsdagsgaven til en mamma som er glad i søtsaker.

7. Deilige beautyprodukter som mor kan kose seg med hjemme

Gavepakke fra Rituals, kr 325.

Denne flotte gavepakken er den perfekte gaven til en mamma som trenger litt ekstra egenpleie. Inneholder dusjskum, kroppsskrubb, kroppskrem og håndsåpe.

Skjem bort mor med bananpannekaker med bær!

Relatert