Mote

8. februar, 2019

Fine morsdagsgaver

På søndag er det morsdag, og vi har funnet noen fine ting snille mødre vil sette stor pris på.

Morsdagsgaver: Vi synes at mødre fortjener heder og ære hver eneste dag, men er det en dag mødre hvertfall bør hedres, så er det på morsdagen. En hel dag viet til mor, men hva skal du gi henne i morsdagsgave?

Selv om det føles ut som om det akkurat var julaften, fortjener mor en hyggelig oppmerksomhet på morsdagen.

Gavetips til mor: Foundation til hennes hud!

MORSDAG I NORGE

Morsdagen feires alltid den andre søndagen i februar i Norge. I år er morsdagen søndag 10. februar.
Ifølge Wikipedia var det religiøse organisasjoner som startet feiringen av morsdag i Norge, men det var Oslo-kvinnene Dorothea Schjoldager og Karen Platou som fikk gjennomslag for å etablere morsdag som en årlig begivenhet i Norge i 1918.

I Norge har morsdagen blitt en stor, kommersiell høytid gjennom markedsføring av kort, morsdagskake, morsdagsblomster og morsdagsgaver. Og det er jo skikkelig koselig.

Hvis du er så heldig å bo i nærheten av mammaen din, setter hun sikkert stor pris på en god middag, kake, blomster, gave, eller en date med deg på kafé, kino, restaurant, eller en koselig tur med nistepakke og kakao. Hvis ikke du bor i nærheten, kan du overraske henne med frokost på døra fra Morgenlevering – Helt genialt! Sjekk om de leverer på mors adresse og bestill deilig frokost, kake og blomster rett på døra.

TIPS TIL MORSDAGSGAVER

Morsdagsgaver

1. Marmorvase fra H&M Home, kr 399// 2. Gucci Guilty eau de parfum, kr 859 for 50 ml// 3. Silkeskjerf fra By Malene Birger, kr 1 299// 4. Ansiktsmist fra Emma S, kr 139// 5. Tøfler fra Uggs, kr 1195// 6. Boken «Min Historie» med Michelle Obama, kr 393// 7. Neglelakk fra Chanel i fargen New Dawn, kr 239// 8. Veske fra Zara, kr 399// Duftlys fra Rituals, kr 559.

Skjem bort mor med bananpannekaker med bær!

Relatert