FARGER OG FLISER I MARRAKECH

Foto: NICOLAS MATHEUS

La deg inspirere av dette hjemmet hvor fliser i alle tenkelige farger og fasonger spiller hovedrollen.

Publisert Sist oppdatert

Caitlin og Samuel Dowe-Sandes, skaperne av Popham Design, har renovert et gammelt hus i Marrakech på sin helt unike måte.

Et gjennomgående konsept i huset er fliser i alle tenkelig farger, mønstre og fasonger.

Farger og fliser i Marrakech

ROMSLIG

Interiøret i loungen har tydelige referanser til brettspillet backgammon. Teppet med navn Pentagon Splinter er i ull og silke, og det lekre sidebordet i messing heter Pentagon. Begge er fra Popham+.

Benker, puter og silketeppe er spesialbestilt fra Mali. Lavt bord i marmor og messing fra Popham+.

COLOR BLOCK

På kjøkkenet er fargene på skapfrontene og veggflisene i de samme, friske nyansene. Kjøkkenutstyret i tre er en vakker kontrast til de sterke fargene og messingen. Serviset er fra Chabi Chic. GRAFISKE MØNSTRE 3D-effekten kommer godt fram i flisene fra Hex Thierd, her i en spennende fargekombo: Dark Celadon, Cypress, Celadon, Lichen og Petal. Lampene over senga er i keramikk og fra Kim & Garo, Marrakech. Velourkisten er designet av Popham Design, sengetøy fra Boll/ Branch og sengeteppet fra Vivaraise. EN BLÅ TRÅD Det blå og hvite gulvet er inspirert av backgammon og gir en spennende grafisk detalj til rommet. Fargene er Slate og Milk fra Popham Design. Tapetet på veggen heter «Tribal Artifacts» og er designet av kunstneren Rogers Sanders. Skjenken med to bokser på heter «Surfboard» og er laget av Popham+. FARGEBOMBE Fargene på veggene roper så høyt at du nesten kan høre de. Bordet Tulip er fra Eero Saarinen og står i fin konstrast til de danske Poul Volther stolene 60-tallet. Lampen heter Hibou og er laget av Caitlin for Popham+. Fatene på bordet er kjøpt på et marked i Marrakech og glassene er fra Le Verre Beldi. KRONBLADFLISER OG DUSE PASTELLER Den organiske formen på speilene er en fin kontrast til de geometriske flisene. Speilene og messinghyllen under dem er fra Popham+. Badekaret og vasken er kjøpt på et loppemarked i Marrakech. Håndklær fra Anajam Home. GOD PLASS Den romslige dusjen er adskilt fra badet, men har de samme flisene. Veg- gen er spesialdesignet og laget i glass og khaki- lakkert metall. OPTISK EFFEKT I andre etasje går det en smal trapp opp til takterrassen, malt i en vakker blågrønn farge som er gjennomgående i huset. Også i dette rommet har eierne latt seg inspirere av backgammon-spillets klassiske mønster. Les også: Et fargerikt hjem i hjertet av Lisboa
Powered by Labrador CMS