Stort årshoroskop: Slik blir 2019 for deg

Foto: Imaxtree

Har du noe du har spart til en spesiell anledning, så la dette året bli denne anledningen – for 2019 vil bli starten på en helt ny æra, og ingenting vil noen gang bli det samme igjen.

Publisert Sist oppdatert

Horoskop 2019: Klikk deg inn på ditt stjernetegn lengre ned i saken for å se horoskop 2019!

Fra tid til annen har vi vel alle hatt våre nervøse øyeblikk, for eksempel om flyet vi er om bord i har en litt mindre myk landing enn vi setter pris på.

Noen ganger blåser vinden så kraftig at flyet får en sleng, eller at hjulene ikke treffer bakken nøyaktig samtidig … Ubehagelig, ja, men til sjuende og sist så lander vi trygt og alt går bra. 2019 blir omtrent som dette.

Årshoroskop 2019

Saturn og Pluto er nær hverandre i 2019, og dette vil prege året. Etter hvert som månedene går, kommer planetene nærmere og nærmere hverandre – akkurat som det flyet som er i ferd med å lande. Men idet Saturn er veldig tett på, vil det være stunder der planeten trekker seg litt unna noen ganger før den igjen prøver seg – akkurat som en pilot. Vi snakker om to betydningsfulle planeter; indikatorer på viktige hendelser, og å føle deres bevegelser gjør oss utilpass. Men alt vil gå bra til slutt. At dette planetariske paret møtes skjer faktisk ikke før i de første ukene av 2020, men gjennom hele 2019 vil vi stadig være oppmerksom på den minskende avstanden mellom dem.

Begynnelsen på en ny syklus

Alle møter mellom planeter markerer slutten på en syklus og begynnelsen på en ny. Syklusen mellom Saturn og Pluto er en av de lengste i astrologien og inntreffer omtrent hvert 35. år. Hver gang gjør det noe med hvordan vi betrakter den verdenen vi lever i. Det forrige møtet fant sted tidlig på 1980-tallet, og det satte sitt preg på de neste tiårene, inkludert nåtiden. Før det var det 1950-, -60 og -70-tallet det handlet om, og den kommende syklusen vil vare til tidlig i 2050-åra. Så mens vi går inn i det siste året av den nåværende syklusen, vil følelsen av at ting har en ende bli usedvanlig tydelig. En ny og annerledes tid er i startgropa – men bare ikke helt enda … Dette betyr ikke at 2019 nødvendigvis blir et dystert år. Snur man litt på det, så er det jo gjerne sånn at de siste dagene av ferien som oftest er de morsomste, og 2019 byr også på optimisme og god stemning.

Horoskop 2019

Aller mest tydelig blir Jupiters innflytelse, og dette er planeten for vekst og optimisme, som alltid redder oss når livet er vanskelig. Jupiter er aller sterkest når den står i Skytten, det tegnet den hører hjemme i, og her vil den befinne seg alle årets 11 første måneder. Tre ganger i løpet av året vil Jupiter samhandle med Neptun, og løfte motet vårt og gi oss ny inspirasjon – selv om den har Saturn hakk i hæl. Saturn vil forsiktig korrigere Neptun og balansere bildet. Det er som om Jupiter gir oss en boost til igjen å lette – for til slutt å kunne gå inn for en myk landing. Saturn er piloten som finjusterer kontrollpanelet. Disse svære planetene jobber sammen for at vi skal være balanserte og til enhver tid i riktig høyde, og det er jo som kjent det som skal til for å kunne lande behagelig til slutt.

Drar vi fordeler av Jupiters energier og tillater oss selv å bli guidet av Neptuns innsikt, har 2019 mye å by på. Så lenge vi opprettholder balansen vår og lytter til Saturns beroligende råd, vil alt bli bra. Tenk på dette året som et sosialt arrangement med ulike aktiviteter morgen og ettermiddag, etterfulgt av en grand galla på kvelden. Delta i et avslappet tempo, uten på noe tidspunkt å gi for mye gass, men len deg tilbake og nyt hvert eneste minutt.

Og har du noe du har spart til en spesiell anledning, så la dette året bli denne anledningen – for 2019 vil bli starten på en helt ny æra, og ingen ting vil noen gang bli det samme igjen, skal vi tro horoskopet 2019.

Horoskop 2019: Slik blir året for deg

Væren 21. Mars - 20. April

Tyren 21. April - 21. Mai

Tvillingene 22. Mai - 21. Juni

Krepsen 22. Juni - 22. Juli

Løven 2 3 / 7–2 3 /8

Jomfruen 24. August - 23. September

Vekten 24. September - 23. Oktober

Skorpionen 24. Oktober - 22. November

Skytten 23. November - 21. Desember

Steinbukken 22. Desember - 20. Januar

Vannmannen 21. Januar - 19. Februar

Fiskene 20. Februar - 20. Mars

Powered by Labrador CMS