Kjøp nå!

Tid for sandaler

– Og vi har allerede funnet våre favoritter!

Sandaler kan brukes til absolutt alt i garderoben din og er en selvfølgelighet å ha i sommergarderoben. De kan klassisk og lekkert kombineres med en dressjakke, en hvit t-skjorte og et par jeans. Eller du kan bruke de til et fotsid skjørt eller kjole.

Gå for sandaler som sitter fint på foten din og som passer til mye du har i garderoben. Har du en tendens til å hovne opp i foten bør du kanskje gå for en modell i skinn, slik at du unngår å få gnagsår. Skinnet vil nemlig gå seg til og tilpasser seg foten din etter hvert. Og pass på at sandalene ikke er for korte. Da blir de ubehagelige å gå med.

9 FINE SANDALER

Sandaler

Fra venstre: Sorte sandaler fra ATP Atelier, kr 1360. Karamellfargede sandaler fra Hermes, kr 6500. Slangeskinnsmønstrede sandaler fra Zara, kr 559.

Et par klassiske sandaler i skinn kan du ha i garderoben lenge. De blir nesten finere jo mer du bruker de. Hermes og ATP Atelier har en rekke fine varianter og fasonger. Gå for den som passer din fot best! Har du for eksempel en bred fot, bør du gå for en som gjør foten din smalere og da kan det være fint med en sandal som former foten din (som de over fra ATP Atelier).

Sandaler

Fra Venstre: Rosa sandal fra Since Oslo, kr 2800. Gule sandaler med spenne fra Mango, kr 269.  Beige sandaler fra Toteme Studio, kr 860.

Et par som gjør litt ut av seg, kan sette prikken over i-en på et ellers enkelt antrekk. Gå for sterke farger, morsomme mønster eller skulpturelle sandaler.

Sandaler

Vinrøde sandaler fra H&M, kr 499. Sandaler med gulldetalj fra Celine, kr. Sandaler fra Bianco, kr 300.

Sommerens sandaler kommer med mange forskjellige såler. Platåsålen er fortsatt trendy og kan styles til det meste. Sløyfedetaljene fra i fjor gjelder også denne sesongen og metalliske detaljer i gull og sølv.

Mer mote fra ELLE.no: 

Nathalies favoritter!

Endelig åpner denne butikken i Norge

Av Nathalie Helgerud