IT-ACCESSOIRENE VI ALLE TRENGER I GARDEROBEN

It accessoirer

Det hotteste tilbehøret denne sommeren!

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Ideal of Sweden

Fine mobildeksler er et must for alle, hvorfor ikke la de bli til en del av antrekket ditt? Og visste du at Ideal of Sweden også har mange fine vesker!?

I sommer vil vi investere i sterke farger som smaragdgrønt og lavendel, men også klassisk tilbehør i sort og hvitt. Miks og match mellom tidløse toner og livlige farger!

Denne sesongen gir accessoirene oss mulighet til å vise oss fra vår beste side – med smarte funksjoner og farger som aldri går av moten. I Ideal of Swedens nye limited eition-sommerkolleksjon Summer Supernova, er accessoirene mer enn bare utsmykninger – De skaper en brygge mellom mote og tech, med gjennomtenkt design og nøye utvalgte materialvalg. SHOP VÅRE FAVORITTER: GRØNT I SIKTE Veske fra Ideal of Sweden, kr 999. Smaragdgrønt er sommerens it-farge og det perfekte tilbehøret å mikse med sommergarderoben. Fine mobildeksler Mobildeksel i modellen Emerald Buzz, kr 299. Dette mobildekselet er en statement i seg selv! Style med sterke knallfarger som rosa og lyseblått! Mobildeksel i modellen Vibrant Bloom, kr 399. Dette dekselet gir oss skikkelig sommerfølelse! Så lekkert å kombinere til en lang hvit kjole og en stor stråhatt på ferie i sommer. Eller til en full denimlook! TIDLØSE KLASSIKERE Veske fra Ideal of Sweden, kr 1499. Vesker i klassisk canvas er alltid en feriefavoritt om sommeren – Den perfekte jobbvesken og sååå fin å ha med på stranden! Lia baguette bag, kr 999. En søt liten klassiker du kan ha med på fest! Se hele kollekjonen her!
Powered by Labrador CMS