Elsker du kaffe? Da MÅ du få med deg dette hotte tipset!

Gjør hverdagen enklere og helgene (om mulig) enda hyggeligere.

Publisert Sist oppdatert

I annonsesamarbeid med Elkjøp

Kaffe er ALLTID en god idé. Den perfekte koppen kurerer ikke bare manglende energi og søvnige øyne. Den er også med på å makse ethvert fint øyeblikk, enten du er alene eller sammen med favorittfolkene dine.

Det er lite som slår en sløv søndag med en laaaang frokost, aviser (eller nyeste ELLE) og en stor kanne med kaffe på bordet. Det er heller ikke mye som er så effektfullt som å kickstarte hverdagen med en vellagd og kjapp kaffekopp.

Derfor er det på sin plass vi avslører det aller hotteste kaffetipset akkurat nå: Senseo® Switch 3in1 fra Philips, den eneste 3-i-1 kaffemaskinen for både filterkaffe og kaffeputer, som lager en liten kopp, et helt krus eller en stor kanne med fin, fersk kaffe, akkurat når du vil ha det.

Serverer den aller beste kaffekoppen - enten til deg selv, en venninne som fortjener noe ekstra godt eller hele jentegjengen på en deilig brunsj. Luksus på 1,2,3!

Maskinen som har ALT

Senseo® Switch 3in1 lager smakfull kaffe til absolutt alle anledninger og sosiale settinger. Maskinen gir deg en deilig kopp kaffe med et fyldig kremlag på under et minutt, kun ved hjelp av ett eneste knappe-trykk. Perfekt i en hektisk hverdag, eller når venninner kommer innom på en avslappet kaffe-date for å dele en kopp eller to.

Kaffeputene du kan benytte deg av kommer i to ulike størrelser; medium pute for en liten kopp, og en stor pute for et helt krus med deilig, fersk filterkaffe. Velg mellom smakene Classic, Strong og Xtra strong fra Senseo, eller gå for folkefavoritten Friele Frokost.

Skal du ha hele gjengen på besøk, kan du også trakte en hel kanne med favorittfilterkaffen din. Kaffen holder seg varm i den tette termokannen i rustfritt stål som følger med maskinen, og mister hverken smak eller sløser unødvendig med energi.

LUKSUSKAFFE PÅ 1,2,3: Lag deg en liten kopp, et helt krus eller en kanne med deilig, fersk filterkaffe som du deler med jentegjengen.

Lekkert tilbehør til kjøkkenbenken

Senseo® Switch 3in1 fra Philips er stilren og lekker i looken, med et slankt titandesign med ståldetaljer, og er enkel å plassere på kjøkkenet ditt.

Den er også plassbesparende - her får du alt du trenger på ett og samme sted, og du slipper dermed å ha både en trakter og en kaffemaskin stående fremme eller fylle skapet med.

Lager din drømmekaffe

Senseo® Switch 3in1 er utstyrt med TripleBrew-teknologi, som sørger for at kaffen din brygges med rett trykk-temperatur og mengde vann, og dermed gjør det mulig for deg å lage kaffe nøyaktig sånn som du vil ha den.

Med intensitetsinnstillingen Intensity Select kan du lage deg en liten, ekstra sterk kopp kaffe. Perfekt når du trenger en ekstra boost.

Maskinen har også Crema Plus-teknologi, og lar deg nyte kaffe med et silkemykt lag med crema hver eneste gang.

Pssst! Kjøp en Senseo® Switch 3in1 kaffemaskin, og få et gavekort fra Interflora til en verdi av kr 300. Perfekt når du skal invitere hjem venninnegjengen til neste søndagsbrunsj!

Slik benytter du deg av tilbudet:

- Kjøp en Senseo® Switch 3in1 Kaffemaskin (HD6594/00, HD6594/60, HD6594/80, HD6597/50)

- Registrer ditt produkt på philips.no/senseokampanje

- Last opp kopi av kvittering for kjøp

- Oppgi fullstendige adresseopplysninger

- Philips sender ditt elektroniske gavekort fra Interflora innen 30 dager.

Senseo® Switch 3in1 fra Philips finner du hos Elkjøp

Annonse i samarbeid med Elkjøp

Powered by Labrador CMS