Filmer Netflix: Det er tydelig at strømmekanalene satser mer og mer på film. Og mangler du en god film å se på? Her kommer to filmer som snart har premiere på Netflix og to du kan se allerede nå!

Murder Mystery

Jennifer Aniston og Adam Sandler er tilbake i komedien Murder Mystery som kommer på Netflix 14. juni.

Når en New York-politimann (Adam Sandler) endelig tar med seg kona (Jennifer Aniston) på en etterlengtet Europa-ferie får et tilfeldig møte på flyet dem til å ende opp på en familiesamling på superyachten til den eldre milliardæren Malcolm Quince. Når Quince blir funnet død blir de plutselig hovedmistenkte i en moderne hvem-er-morderen-jakt.

Wine Country

Vennskap er en reise – som blir bedre med vin. Wine Country, som er Amy Poehlers regidebut, er en skikkelig feelgood film som handler om en venninnegjeng som drar på tur sammen til et vindistrikt. Dette skal bli tidenes helgeopplevelse sammen, koste hva det koste vil.

Filmen har premiere på Netflix 10. mai.

Juanita

En mor med tre voksne barn nedtynges av problemer i livet og kjærligheten, og leter etter håp og helbredelse på en spontan tur til Paper Mountain i Montana.

Unicorn Store

Når en sær maler dropper ut av kunstskolen og tar en kjedelig kontorjobb, får hun en mulighet til å oppfylle sin livslange drøm om å adoptere en enhjørning.

Liker du enhjørninger og Samuel L. Jackson, så kommer du til å like denne fine filmen som handler om å elske seg selv og tørre å være den man er. Filmen er regissert av Brie Larson, som også har hovedrollen.

Fått med deg disse seriene?

Relatert

Britney Spears prater ut om vergemålet

For første gang forteller Britney Spears i retten om sin versjon om hvordan vergemålet har påvirket henne alle disse årene.

Pride-prat med Helene Granbo

Slik feirer influencer og YouTuber, Miss Cola Cherry aka Helene Granbo, årets Pride!

Pride-prat med Julie Visnes

– Det er fremdeles forbudt å være skeiv i mange land, og alt for mange møter på diskriminering og farlige holdninger hver eneste dag.