Noah Centineo er Hollywoods nye yndling

Vi er litt forelska, vi også!

Publisert Sist oppdatert

Merk deg navnet først som sist: Noah Centineo. Den sjarmerende 22-åringen fra Florida med hele 15,8 (!) millioner følgere på Instagram har allerede noen TV-serier under beltet (The Foster´s, T@gged), og spilte Camilla Cabellos "love interest" i musikkvideoen til låta Havana i 2017 (se video lenger ned, Noah dukker opp etter ca fire minutter).

Men det er med rollen som Peter Kavinsky i Netflix-filmen To All the Boys I Loved Before at berømmelsen virkelig har skutt fart.

https://www.instagram.com/p/Bqxrs1xhcHx/

To All the Boys I Loved Before hadde premiere på Netflix i høst og er en klassisk high school-komedie med klare referanser til John Hughes – det er gode skuespillere, fin dialog og høy feelgood-faktor (se trailer under).

Nydelige Lana Condor er glimrende som "nerden" Lara Jean som etter litt forviklinger ender opp med skolens mest populære gutt; kapteinen på lacrosse-laget, Peter Kavinsky (Noah Centineo).

Manuset til filmen er adaptert fra Jenny Hans bestselger med samme navn, og er regissert av Susan Johnson.

https://www.instagram.com/p/BnAU3ExBb5u/

Les også: – Det søteste vi har sett!

https://youtu.be/555oiY9RWM4

Krølltoppen Noah har også en av de sentrale rollene i en annen Netflix-film som hadde premiere i høst; Sierra Burgess is a Loser. Her spiller han mot fantastiske Shannon Purser i tittelrollen (se trailer under). Vår egen ELLE-coverjente, norske Kristine Froseth, spiller den andre hovedrollen – som den populære men slemme Veronica. 22-år gamle Kristine har prydet coveret vårt flere ganger, og har jobbet som modell siden hun var tenåring. For tiden har hun flere amerikanske film- og TV-prosjekter på gang, blant annet en miniserie med Patrick Dempsey og Damon Wayans Jr.

Les også: De beste julefilmene.

RJ Cyler, Shannon Purser, Noah Centineo og Kristine Froseth på premieren av filmen "Sierra Burgess Is A Loser". Foto: Getty Images

https://youtu.be/q9Pk_Eq4BUc

Så da vet du hva du skal gjøre i kveld. Netflix and chill med godbiten Noah Centineo!

https://youtu.be/BQ0mxQXmLsk

Du har vel sett hunken Tarjei Sandvik Moe i ELLE?!

Powered by Labrador CMS