Sarah Jessica Parker avslører detaljer om Sex And The City 3

Sex and the City 3 står øverst på manges ønskelister, men det ser dessverre mørkt ut. Men nå kan det hende at vi får vite hva som skjer med Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte...

Publisert Sist oppdatert

Favorittserien vår, Sex and the City er for lengst slutt. Kultserien hadde premiere i USA i 1998 og i år feirer serien 20-årsjubileum.

Etter 6 sesonger var det slutt for våre fire favorittvenninner på TV-skjermen i 2004, men i 2008 fikk vi et gledelig gjensyn med dem i filmen Sex and the City 1. Hvor bryllupet mellom Carrie og Big er det store. I 2010 kom oppfølgeren Sex and the city 2 hvor gjengen reiser på tur til Abu Dhabi. I åtte år har vi ventet på nummer tre, men det blir visst ikke noe av. Noen sier at det er Kim Cattrall (Samantha Jones) som har satt en stopper for Sex and the City 3 og at hun og Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw) er uenige. Og mange er nok enige i at det ikke kan bli Sex and the City uten Samantha Jones. – Vi er enige med dem.

Men da det så ut til at det skulle bli en film nummer 3, og de fleste hovedrolleinnehaverne var med på laget, ble det skrevet et manus. 8. november var Sarah Jessica parker gjest i The Today Show, og der avslørte hun litt av innholdet i manuset til Sex and the City 3: "Det er helt fantastisk, men hjerteskjærende og på mange måter kan det virke som en ny begynnelse".

– En trist og smertefull fortelling som på mange måter virker som en ny begynnelse?! Er vi de eneste som da begynner å spekulere i om en av våre elskede karakterer dør i Sex and the City 3?! Og kan det være mister Big, siden Parker snakker om en ny begynnelse? Eller er det Samantha som dør?! Er brystkreften tilbake og er det derfor Kim Cattrall ikke vil være med?!

Vi har mange spørsmål... Men det er ikke sikkert vi får svar på dem. Parker gjestet også Watch What Happens Live og der ringte en fan inn og foreslo at de av skuespillerne som ville være med i Sex and the city 3 kunne møtes og ha en live opplesning av manuset. Og det synes Parker var et godt forslag.

Disse serien skal vi se i november!

Vi vil helst at det skal bli en faktisk film, men hvis vi må nøye oss med en høytopplesning av manuset for å få vite hva som skjer med gjengen, tar vi til takke med det. Vi må bare vite hva den "hjerteskjærende" historien byr på.

Saken er fra elle.dk

Du har vel hørt Sex and the City-podcasten?

Hvor mange sko rekker Sarah Jessica Parker prøve på 90 sek?! Se film!

Powered by Labrador CMS