Nå er denne kjekkasen tilbake på filmlerretet

Foto: IMDB.

Savnet svenske Joel Kinnaman?

Publisert Sist oppdatert

Joel Kinnaman: Den svenske kjekkasen Joel Kinnaman fikk hjertene våre til å slå et ekstra slag i Netflix-serien The Killing. Nå er han tilbake på filmlerretet i den amerikanske spenningsfilmen The Informer.

Dette kommer på Netflix i Oktober

The Informer er basert på den bestselgende svenske krimboken "Tre sekunder" av forfatterduoen Roslund og Hellström, som har gjort stor internasjonal suksess og blitt oversatt til mer enn 30 ulike språk.

Joel Kinnaman spiller en tidligere innsatt som arbeider undercover for F.B.I. Han får seg selv fengslet igjen for å infiltrere mafiaen som sitter inne i et sterkt bevoktet fengsel.

Den 18. Oktober har The Informer premiere på norske kinoer, i denne actionfilmen har Joel Kinnaman rollen som politi-informanten Pete Koslow.

– Jeg hadde lyst til å spille en rollefigur som minnet om Frank Wagner (fra de svenske Johan Falk-filmene). Jeg synes det er givende å spille en person som lever under falsk identitet, og som går og bærer på en hemmelighet hele tiden, kunne skuespilleren fortelle til Svenska Dagbladet.

Se traileren med Joel Kinnaman

https://youtu.be/jUakWaEpCmY

Vil du se mer av Joel Kinnaman, kan du streame filmene Snabba Cash, Robocop og Suicide Squad.

Ellers kan du følge kjekkasen på Instagram:

https://www.instagram.com/p/BrWF5SHlFU1/

Powered by Labrador CMS