Netflix oktober 2019: Trenger du noe bra å se på? Dette kommer på Netflix i oktober!

Nye serier på Netflix i oktober

Rhythm + Flow

Netflix Oktober 2019:

Sesong 1

I denne realityserien møter vi artistene Cardi B, Chance the Rapper og T.I., som er på utkikk etter den neste store hiphop-stjernen.

Premiere: 9. oktober

Riverdale

Netflix Oktober 2019:

Sesong 4

Nå er sesong 4 av denne amerikanske ungdomsserien snart tilgjengelig på Netflix. Serien handler om det fiktive stedet Riverdale, hvor intriger, sex og romantikk er del av handlingen.

Premiere: 10. oktober

Living with Yourself

Netflix Oktober 2019

Sesong 1

Dramaserie om en mann som hverken har dreisen på livet eller kjærligheten – frem til han gjennomgår en mystisk behandling og oppdager at han har blitt byttet ut med en bedre versjon av seg selv.

Premiere: 18. oktober

Daybreak

Netflix Oktober 2019

Sesong 1

En spenningsserie med humoristiske innslag. Serien handler om en utfryst tenåring som leter etter sin fortapte kjærlighet i en postapokalyptisk verden full av zombier og skumle vesener.

Premiere: 24. oktober

The Kominsky Method

Netflix Oktober 2019

Sesong 2

Denne Golden Globe-vinnende dramaserien om skuespiller-coachen Sandy Kaminsky og hans venn Norman Newlander er tilbake. Sammen holde de hverandre i godt humør og diskuterer fordelene og ulempene ved å bli gammel.

Premiere: 26. oktober

Prank Encounters

Netflix Oktober 2019

Sesong 1

En nervepirrende og humoristisk skjult kamera-serie hvor vanlige mennesker spiller uvitende hovedrollen i sin egen skrekkfilm. Serien ledes av skuespilleren Gaten Matarazzo fra Stranger Things.

Premiere: 25. oktober

Nye filmer på Netflix i oktober

A Star Is Born

Lady Gaga Bradley Cooper live

Endelig er denne romantiske musikalen med Lady Gaga og Bradley Cooper tilgjengelig på Netflix. Har du ikke sett den, har du virkelig noe å glede deg til. Og har du sett den, ja så har du nok ikke noe i mot å se den på nytt. Beste filmen ever!

Premiere: 1. oktober

I Love You

Netflix Oktober 2019

Svensk komedie fra 2016 med Björn Kjellman og Christine Meltzer i hovedrollene. Handler om hvordan karakteren Marianne er lei av sitt ensformige liv uten spenning og bestemmer seg for å skilles fra mannen sin – som blir helt tatt på sengen.

Premiere: 1. oktober

Nikki Glaser: Bangin’

Stand-up med Nikki Glaser – som uten å blunke avslører alt om sex, edruelighet og sine egne komplekser.

Premiere: 1. oktober

Deon Cole: Cole Hearted

Stand-up med Deon Cole – som på en treffsikker måte deler sine tanker rundt humor.

Premiere: 8. oktober

In the Tall Grass

Skrekkfilm basert på en kortroman av Stephen King og Joe Hill. Handler om hvordan to søsken begir seg ut på en stor gresslette for å hjelpe en liten gutt – men som får vanskeligheter for å komme seg ut igjen.

Premiere: 4. oktober

Crazy Rich Asians

Romantisk komedie. Rachel og Nick besøker Singapore for å gå i et bryllup. I Singapore finner Rachel ut at Nick har skjult visse ting ved livet sitt…

Premiere: 8. oktober

El Camino: A Breaking Bad Movie

Seks år har gått siden siste avsnittet av Breaking bad – og filmen El Camino: A Breaking Bad Movie fortsetter der serien sluttet og skildrer blant annet hva som skjedde ed Jesse Pinkman, og politets jakt på han.

Premiere: 11. oktober

Fractured

En thriller som handler om en mann i panikk som søker etter sin forsvunnede hustru og datter. Han er overbevist om at sykehuset skjuler noe for han.

Premiere: 11. oktober

Aquaman

En superheltfilm som handler om Arthur Curry, den rettmessige tronarvingen til kongeriket Atlantis. I et forsøk på å stoppe en krig mellom hav og land må Arthur begi seg ut på sitt livs eventyr.

Premiere: 15. oktober

Eli

Netflix Oktober 2019

Skrekkfilm om en liten gutt som behandles for en sjelden sykdom på en klinikk, som plutselig forvandles til et fengsel uten noen vei ut.

Premiere: 18. oktober

The Laundromat

Netflix Oktober 2019

Virkelighetsbasert dramafilm om en enke, spilt av Meryl Streep, som finner ut av et forsikringsbedrageri som kan få hele det globale finanssystemet til å eksplodere.

Premiere: 18. oktober

United 93

Historien om passasjerene, besetningen og pilotene ombord på United Airlines Flight 93, det fjerde kaprede flyet under terrorangrepet 11. September 2001.

Premiere: 23. oktober

Dolemite Is My Name

Virkelighetsbasert dramafilm om kunstneren Rudy Ray Moore, som når han ble fryst ut av Hollywood fortsetter å skape på egen hånd og produserer filmen Dolemite.

Premiere: 25. oktober

Rattlesnake

Thriller om en mystisk ukjent som redder et barns liv – og som tvinger barnets mor til å betale en høy pris for å få igjen barnet sitt.

Premiere: 25. oktober

The Mule

Netflix Oktober 2019

Krimdrama om en ensom mann i 80-årene som får i oppdrag å levere en pakke – som viser seg å inneholde narkotika.

Premiere: 29. oktober

Kilde: elle.se

Relatert

karin krog intervju

Stort intervju med jazzlegenden

Girl power: Karin Krog
musti intervju

Girl power: Musti

I fjor ble artisten Musti tildelt to spellemannspriser, vi har intervjuet det unge stjerneskuddet.
Grace Bullen intervju

Girl Power: Grace Bullen

Eksklusivt intervju med Norges beste kvinnelige bryter, Grace Bullen.