Nå kan du se denne filmen på kino

Endelig er den her!

Publisert Sist oppdatert

Filmen som brakte Olivia Wilde og Harry Styles sammen er endelig på vei til en kinosal nær deg! Etter å ha sett traileren kan vi trygt si at den kommer til å bli en hit.

Les også: Filmene vi strømmer i 2022

Don't Worry Darling

Don't Worry Darling er en thriller og handler om et amerikansk par fra 1950-tallet som bor i et utopisk samfunn. Konflikten blir introdusert når kona (Florence Pugh) oppdager at mannen hennes (Harry Styles) muligens arbeider for et skremmende, dystopisk firma.

Traileren i seg selv er sannsynligvis nok til å gjøre Styles og Pugh-fans deliriske, spesielt scenen som inneholder en del...lidenskap. Klippet i sin helhet ga oss helt klart lyst til å ta med gjengen på kino.

Don't Worry Darling har premiere nå førstkommende fredag, 23. september.

Little Women og Black Widow-stjernen Florence Pugh spiller Alice, med Harry Styles som ektemannen Jack. Ellers finner du skuespillere som Chris Pine, Gemma Chan, KiKi Layne, Sydney Chandler og Nick Kroll på rollelista!

Regissør Olivia Wilde, Harry Styles og Chris Pine fikk mye oppmerksomhet for filmen under filmfestivalen i Venezia nylig. Et klipp hvor det ser ut som Harry Styles spytter på medskuespiller Chris Pine gikk viralt og var på alles lepper. Styles gikk senere ut og benektet det hele.

Filmen har premiere på kino over hele landet fra 23. september

Powered by Labrador CMS