Dette vil vi se på kino i helgen

Hva med å unne seg litt førjulskos og gå på kino i helgen? Disse tre filmene anbefaler vi deg å se!

Publisert Sist oppdatert
Kino desember 2019: Nå nærmer julen seg med stormskritt og en av de tingene vi synes er koselig å gjøre i førjulstida, er å dra på kino. Start kinokvelden med en kopp kakao og en tur i byen, før du kjøper deg et stort beger med popcorn og koser deg med en bra film. Under har vi listet tre filmer det er vel verdt å se på kino akkurat nå.

KINO DESEMBER 2019

Marianne & Leonard – Words of Love

https://youtu.be/LB6nIzPf9r8 Den vakre kjærlighetshistorien mellom artisten Leonard Cohen og hans norske kjæreste og store inspirasjon i livet, har blitt til film. Denne har vi gledet oss til å se lenge!
«Dette er en vakker historie om den unike kjærligheten mellom artisten Leonard Cohen og hans norske kjæreste og store inspirasjon Marianne Ihlen, som blant annet inspirerte ham til å skrive en av hans mest kjente låter «So Long Marianne». Forholdet deres startet på den idylliske greske øyen Hydra i 1960, hvor de begge var en del av et bohemsk samfunn bestående av kunstnere, forfattere og musikere. Filmen følger deres forhold fra starten av tiden på Hydra, en tid full av «fri kjærlighet» og åpne ekteskap, og til hvordan forholdet deres utviklet seg da Leonard Cohen ble en berømt musiker. Kjærlighetshistorien mellom Marianne og Leonard varte livet ut. Underveis i filmen får vi se hvordan livet på den vakre øyen Hydra utfoldet seg, oppturene og nedturene i Leonards karriere, og den inspirerende kraften som Marianne besatte. Marianne og Leonard døde med tre måneders mellomrom. Men rett før Marianne døde fikk hun tilsendt et brev. Et kjærlighetsbrev fra Leonard.»
Sjekk ut filmen her!

Black and Blue

https://youtu.be/QCfSeVCr7ng I denne spennende actionthrilleren møter vi Oscar-nominerte Naomie Harris i rollen som politibetjenten Alicia West. En skjebnesvanger dag på jobb gjør at hun får korrupt politi og en rekke kriminelle etter seg. Hun har 12 timer på å redde seg selv, vil hun klare det?
«Black and Blue er en fartsfylt action-thriller om en ny politibetjent som ufrivillig blir vitne til et drap begått av korrupt politi. Når hun innser at de jobber på lag med kriminelle bander, slår hun seg sammen med den ene personen fra nabolaget hennes som er villig til å hjelpe henne, mens hun prøver å unnslippe både kriminelle og politi som ikke ønsker å bli avslørt.»
Sjekk ut filmen her!

Hustlers

https://youtu.be/LUG2U-IxPx0 Har du ikke fått med deg denne filmen på kino enda, bør du gjøre det nå! Og om ikke Jennifer Lopez som stripper skal være grunn nok til å se filmen, så byr denne filmen på både underholdning og spenning fra første sekund.
«Inspirert av den virale New York Magazine-artikkelen, følger "Hustlers" en gjeng tidligere strippere som slår seg sammen for å la sine Wall Street kunder smake sin egen medisin.
Kvinnene er lei av at systemet er mot dem, og at det aldri går veien. De finner opp en "cocktail" som gjør kundene hjelpeløse mot deres..... sjarm. Stripperne stjeler penger fra Wall-street mennene med god samvittighet, for de har nok av ufortjent rikdom synes de. Men så begynner det hele å løpe løpsk.»
Sjekk ut filmen her!
Powered by Labrador CMS