De mest sette filmene på HBO i 2019

Foto: HBO.

Trenger du et filmtips? Her har du 10 superbra filmer du kan kose deg med i julen!

Publisert Sist oppdatert

Mest sette filmene 2019:

Strømmetjenesten HBO har delt sine 10 mest sette filmer i året som har gått, og dette er en liste med mange bra filmer!

Så sett deg til rette, tenn stearinlys og snurr film.. Dette er de mest sette filmene 2019!

Les også: De beste julefilmene

Mest sette filmene 2019 - HBO

1.Deadwood The Movie

Dette er filmen flest folk så på HBO i 2019.

«Deadwood» er tilbake på HBO - nå som en spillefilm som gjenforener de kjente rollene i en modig, ny verden - der deres tidligere lovløse nybyggerområde har vokst seg til en by på terskelen til selvstyre og modernisering ... hvordan nå det måtte gå.

Se filmen her!

2. BREXIT The Uncivil War

Denne nyutgivelsen med blant annet Benedict Cumberbatch i en av hovedrollene, er vel verdt å få med seg!

Et uærbødig drama om de mektige og splittende personene som kjempet fram brexit. Sommeren 2016 fronter politikerne kampanjene om å forlate eller bli i EU, men bak lukkede dører legger de politiske rådgiverne slagplaner.

Se filmen her!

3. The Imitiation Game

https://youtu.be/nuPZUUED5uk

Denne Oscar-vinnende filmen fra 2014 med Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Mark Strong og Matthew Goode, må bare ses!

Alan Turing var den begavede lederen av en broket gjeng med studenter, lingvister, sjakkmestere og etterretningsoffiserer som fikk æren for å ha knekket den såkalt uløselige koden til tyskernes Enigma-maskin under 2. verdenskrig.

Se filmen her!

4. Blackway

https://youtu.be/-MUUX8y0LHw

Anthony Hopkins spiller en av hovedrollene i denne thrilleren fra 2015.

Lillian, en ung kvinne som nylig har kommet tilbake til hjembyen, blir plaget av ekspolitimannen Blackway, en voldelig og kriminell mann som opererer ustraffet i det lille samfunnet på grensen til villmarken.

Se filmen her!

5. Nymphomaniac - Vol. 1. & Vol. 2

https://youtu.be/WJ7dXTHnp8M

Denne filmen er regissert av dansken Lars von Trier og medvirkende i filmen er en rekke kjente skuespillere, deriblant Stellan Skarsgård, Uma Thurman, Shia LaBeouf, Charlotte Gainsbourg og Stacy Martin.

"Nymphomaniac" er den ville og poetiske historien om en kvinnes reise fra fødselen til en alder av 50, fortalt av den selv-diagnostiserte nymfomanen Joe.

Se filmen her!

6. O.G

Et HBO Films-drama med Jeffrey Wright («Westworld») i rollen som fange i et høysikkerhetsfengsel. På terskelen til løslatelse etter 24 år tar han en nyankommet fange under sine vinger.

Se filmen her!

7. Sex and The City The Movie

https://youtu.be/eSv8r1O2SyY

En evig klassiker fra 2008, som vi kan se igjen og igjen og igjen... Med Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon og Kristin Davis i hovedrollene.

Etter å ha flyttet sammen i en ufattelig vakker leilighet i New York bestemmer Carrie og Mr. Big seg ganske plutselig for å gifte seg. Men selve bryllupet blir alt annet enn en rask affære – antall gjester øker raskt fra 75 til 200.

Se filmen her!

8. Into The Forest

https://youtu.be/_TRSvK-Omwc

En film fra 2015 med Evan Rachel Wood, Callum Keith Rennie, Max Minghella og Ellen Page i hovedrollene.

I en ikke altfor fjern framtid møter vi to privilegerte, unge kvinner boende i en skog, avsondret fra omverden, som finner ut at jorden er i ferd med å gå under. Rykter er alt de har å støtte seg til mens de bekjemper inntrengere, sykdom, ensomhet og sult. De blir tvunget til å gå fra å være hjelpeløse, dannede unge kvinner til å bli to sterke, men også totalt primitive skapninger.

Se filmen her!

9. The Hunger Games: Mockingjay (Part 2)

https://youtu.be/n-7K_OjsDCQ

Sci-fi trilogien The Hunger Games med Jennifer Lawrence, ble vanvittig populær da den første filmen kom ut i 2012. The Hunger Games: Mockingjay (Part 2), er siste filmen i trilogien om Katniss og Panem.

Det er full krig i Panem, og Katniss møter president Snow i et endelig oppgjør. Sammen med en gruppe av sine nærmeste venner drar Katniss ut på et oppdrag der de risikerer livet for å frigjøre Panems innbyggere.

Se filmen her!

10. The Notebook

https://youtu.be/FC6biTjEyZw

Denne filmen fra 2004 er en ekte klassiker med James Garner, Gena Rowlands, Joan Allen, Ryan Gosling, Rachel McAdams og James Marsden i hovedrollene.

En eldre mann leser for en eldre kvinne på et pleiehjem. Han forteller henne om et ungt kjærestepar som har blitt adskilt av jentas foreldre, som ikke bifaller forholdet. Men så får de en uventet ny sjanse til å finne lykken.

Se filmen her!

Powered by Labrador CMS