Klar for litt ekstra *sparkle* denne festsesongen?

Glittersminke @katiejanehughes

Den (aller!) fineste glittersminken

Publisert Sist oppdatert

Fineste glittersminke til øynene: Er du også klar for fest og feiring? Nå som vi skal ta igjen fjorårets lockdown-nedtur og manglende julebord, er tiden utvilsomt inne for å gjøre som skjæra og finne fram alt som glitrer, skinner og stråler. More is definitivt more i år!

For å gjøre partylooken helt komplett, går vi for glitter også i ansiktet – rettere sagt på øynene. Vi har testet det meste av glittersminke til øyne som finnes på det norske markedet, og samler her de aller beste og mest strålende og langvarige produktene.

Ps. Om du ikke er så dreven på sminke, er en glitrende øyenskygge noe av det enkleste og fineste du kan gå for. Bruker du fingrene blir resultatet ekstra pigmentert og fint!

Lettvint og langvarig

Denne! Om du vil ha strålende glitrende øyelokk, som holder seg fine absolutt hele kvelden – da må du sjekke ut denne geniale saken. Applikatoren ligner den til en lipgloss, og det er superenkelt å legge enten en glitrende liner, eller å dekke hele lokket. Så enkel at alle – uansett sminkenivå – kan klare det. Produktet drysser heller ikke, så det eneste du må huske på er å jobbe raskt om du skal blende den ut – for denne tørker raskt. Finnes i tre ulike nyanser.

Interstellar Multi-use Liquid Eyeshadow fra LH Cosmetics, 349 (annonse)

Luksus-glitter

Denne drømmen av en øyenskyggeduo er et must i sminkepungen til enhver seriøs makeupjunkie. Og den er helt perfekt til festsesongen vi når går inn i! Her får du en skimrende krembase og en glitrende pudderskygge, som kan brukes både sammen og hver for seg.

Cream and Powder Eye Color i fargen Naked Bronze fra Tom Ford, kr 495.

Glød all over

Dette er den perfekte highlighteren for fest (og alle andre dager hvor du trenger litt ekstra glitter og glam i livet). Den har mellomstore skimmerpartikler, som gir både kinnbein, bryst og – ikke minst – øyelokk en helt nydelig skimmereffekt.

Diamond Bomb All-Over Diamond Veil fra Fenty Beauty, kr 445 (annonse)

Intens metallisk

På jakt etter den lekreste metalliske sølv- eller gull-øyenskyggen? Look no further! Her får du masse pigment og masse skimmer, som er lett å legge og holder lenge. Finnes i fire nyanser – sølv og gull er våre favoritter!

Sequin Crush Eyeshadow fra YSL, kr 310 (annonse)

Glitrende flak

Disse øyenskyggene består av flerdimensjonale løse partikler – nesten som skimrende flak av pigment, og gir en helt vill metallisk effekt. Det er nok faktisk den mest pigmenterte og strålende metalliske øyeproduktet vi noen gang har testet. Om du heller ønsker en litt mer subtil, men likevel glitrende effekt, kan du bruke fingeren til å forsiktig dytte produktet på lokket. SÅ fint!

Powerchrome Loose Eye Pigment fra NARS, kr 310 (annonse)

Festfin kvartett

Her får du mye glitter for pengene! Fire ulike farger, som alle gir øyelokket maks glitrende effekt. Den kan imidlertid drysse bitte litt, så om du vil være sikker på at alt holder seg på plass hele kvelden, bør du bruke en primer før du legger på skyggen.

Glitter-y Eye Quad Eyecolor Kit fra Pixi, kr 269 (annonse)

Glittersminke til øynene: Minimalistisk skimmer

Om du er av typen som foretrekker lite eller ingen øyensminke, men likevel vil ha et hint av *sparkle* på neste fest, da er denne vakre skyggen veien å gå. Den gir øyelokket en naturlig perlemorskimrende glød, og kan enkelt påføres bare med fingrene.

POP Powder Gel Eye Shadow fra Shiseido, kr 325 (annonse)

Glitrende gjenganger

Denne godbiten har vært en av våre go-to's i flere år, og den har fortsatt en fast plass i sminkesamlingen. Den er veldig enkel å legge, gir den perfekte mengde glitter og glam og er fin både som liner og over hele lokket. Flash and Dash er favorittfargen, men alle er superfine.

Dazzleshadow Liquid fra MAC, kr 210 (annonse)

Glittersminke til øynene: Farger og fest

Dette er produktet for den kreative. Her kan du virkelig leke deg med høypigmenterte og ekstremt skimrende skygger, som kommer som løse pigmenter, men har en behagelig kremet konsistens på huden. Finnes i 12 fantastiske farger!

Foil Play Cream Pigment fra NYX, kr 68 (på salg!) (annonse)

Miljøvennlig glitter

Om du vil gå all in med masser av glitter, bør du helt klart gå for en nedbrytbar og miljøvennlig variant. Og da er det norske merket Glitter Eco Lovers best i klassen! De har et fantastisk utvalg glitter i alle tenkelige farger, fasonger og kombinasjoner. Glitteret fester du enkelt ved å bruke litt vaselin eller lignende der du vil at huden skal glitre, eller merkets eget glitter fix-produkt.

Disco Queen Sparkle Mix fra Glitter Eco Lovers, kr 159 (annonse)

Dette må du huske til julebordsesongen!

Powered by Labrador CMS