Dette har ELLE-Caroline i veska på festival

ELLE-Influencer og blogger Caroline Skjelbred røper hva hun har med i festivalvesken sin...

Publisert Sist oppdatert

Annonse

ELLE-influencer, Caroline Skjelbred skal på Stavernfestivalen og med seg har hun forskjellige mister for glød, solkremer og krystaller. Se hennes vlog med Do's and Dont's i vår festivalguide.

https://youtu.be/y-5sgzS2JvI

- Stavernfestivalen er blitt en sommertradisjon sier ELLE-jenta,og legger til at hun i år tar alle dagene på festivalen fra torsdag 12. juli til lørdag 14.

- Jeg elsker å kle meg i festivalstil, og dra på med litt glitter rundt øynene, bohemske bluser og statement-skjorter. En salig blanding av boho med en rocka tvist!

Coachella-feberen herjer motebildet, så det er helt perfekt å ha en LA-vibe på kleskoden når du skal på festival i sommer. Her er Carolines beste tips.

- Flate sko er et must, og det er fint å ha sko som er lukket foran slik at ingen går på tærne dine. mine favoritter er gummistøvlene fra Hunter eller Minnetonka-mokasiner med frynser.

Glitter herjer motebildet, så hvorfor ikke blande inn dette i festival-looken?

- Gå for paljetter under den deilige strikkekardiganen, eller paljettbukser med en bohobluse til. Og ikke glem sminken, litt sølvglitter på øynene gir deb helt perfekte festival-looken.

- Når man er på festival er man ute hele dagen, så et must for meg i vesken er solkrem, både for kropp og ansikt.

- Og siste tips er å kose seg med musikken, maten og alle aktivitetene på området. I år skal jeg i Pariserhjulet og kysse på kjæresten min, få fine festivalfletter og spise masse mat.

I år er det duket for artister som David Guetta, Astrid S, Sigrid, De Lillos og Postgirobygget for å nevne noen, så det er bare å legge frem festivalantrekket og billetter kan du kjøpe her

https://youtu.be/zemVC1jysEo

Kos deg på festival og nyt sommeren!

Powered by Labrador CMS