På med strømpebuksene!

Foto: ImaxTree

6 partystrømpebukser du bare må ha!

Publisert Sist oppdatert

Fine strømpebukser: I desember har vi lyst til å kle oss i lekre paljettkjoler og metalliske skjørt, vi vil ha på oss stilige partysko og glitre om kapp med julestjerna i bling-bling-smykker.

Men det faktum at det kan bli minusgrader og snø ute, kan by en utfordring eller to... Strømpebuksa kan derfor fort bli en reddende engel. Men hvor tykk skal den være? Har man lov til å gå for brune strømpebukser til kjolen eller ikke? Og hva passer til hva? Her får du den fullstendige oversikten over fine strømpebukser til festen.

Kan man ha brun strømpebukse til kjole?

En kjapp diskusjonsrunde her i ELLE-redaksjonen og vi har kommet frem til følgende:

Det er lov med brune strømpebukser til kjolen, så lenge de matcher din egen hudtone. Et antrekk kan fort se litt mindre glamorøst ut, om du kommer i for brune strømpebukser. Men merker som Wolford har mange lekre varianter som er med på å gjøre antrekket mer luksuriøst. Meghan Markle er et eksempel på en som klarer å rocke de brune strømpebuksene.

Psst! DEN (som ofte står på strømpebuksepakka) er forkortelsen for Denier. Jo høyere Denier, jo tykkere er strømpebuksa.

Til fest kan det være lekkert å gå for en strømpebukse som er litt mer gjennomsiktig, 15-40 Denier er å anbefale.

En strømpebukse med 100 Denier kan passe til en mer hverdagslig bruk, og de strømpebuksene som er litt mer shiny i materialet, føles mer pyntet ut.

Fine strømpebukser til fest

Sort strømpebukser med polkadots fra H&M, 99 kr (annonse)

Sort strømpebukse med prikker i sølv, 99 kr (annonse)

Strømpebukser fra med logo fra Gucci, 2300 kr

Strømpebukse med leo-print fra Ganni, 499 kr (annonse)

Nettingstrømpebukse, 99 kr (annonse)

Nettingstrømpebukse fra Wolford x Amina Muaddi med Swarovski-steiner, 3000 kr

Powered by Labrador CMS