Sølvfeber!

Er det én farge du skal investere i denne sesongen, så gå for sølv. Shop våre favoritter her!

Publisert Sist oppdatert

Nå som partysesongen er over oss for fullt, er det på tide å ta frem glitter og glam igjen. Og da er sølv alltid en vinner!

Invester i et par skinnende slengbukser, en lekker kjole som passer til både jeans og høye hæler, en lekker veske eller skinnende partyøredobber. Og husk at sølv og paljetter ikke bare er kult å bruke til fest! Et par store paljettøredobber kan være superlekkert til en ullgenser på jobb og en sølvveske kan tones ned med ull og strikk.

Shop våre favoritter i sølv

Jakke i resirkulert polyester fra Zara, kr 999.

Zara har begynt å tenke miljøbevisst og lanserte nettopp en liten kolleksjon med resirkulerte materialer. Denne jakken er så kul til et fotsid skjørt eller et par skinnbukser.

Dette er vinterens it-jakke!

Øredobber fra Alessandra Rich via Net-a-Porter.com, kr 3950.

Gå for et par store bling-bling øredobber, som disse drømmeøredobbene fra Alessandra Rich.

Sølvskjørt fra Samsøe & Samsøe, kr 1199.

Et kort sølvskjørt bør enhver dame med respekt for seg selv ha i partygarderoben sin! Kombiner til et par morsomme strømpebukser, en skjorte eller en ullgenser.

Moon boots fra Glamorous via Zalando.no, kr 399.

Moon boots er kult og samtidig varmt å behagelig å ha på beina. Disse i sølv fra Glamorous piffer opp ethvert vinterantrekk.

Se flere kule vintersko her!

Veske fra Gucci, kr 13 800.

Sølv er klassisk og går aldri av moten. Har du derfor valgt å investere i en designerveske så kan en sølvfarget Gucci-veske være et bra alternativ. Den passer til alt og piffer virkelig opp antrekket.

Sett disse nye it-veskene?

Kjole fra Ganni, kr 5599.

I denne kjolen fra Ganni kan du stråle om kapp med stjernene i vintermørket. Kombiner med et par lekre sølvsko og store bling bling øredobber!

Clutch fra Bik Bok, kr 129.

Er du en av de som synes at en liten dæsj med sølv holder i massevis, så gå for en enkel liten clutch. Det skal ikke mer enn et par detaljer til for å piffe opp antrekket.

Slengbukser i sølv fra Zara, kr 649.

Disse partybuksene er like kule til en rocka t-skjorte som til en lekker topp eller strikkegenser. Disse ønsker vi oss nå!

Ankelstøvletter i sølv fra Mango, kr 499.

Et par ankelstøvletter i sølv gjør mye med antrekket! Disse fra Mango vil vi style med et par skinnbukser og en enkel skjorte.

Kjole i sølv fra H&M, kr 799.

Perfekt til årets julebord kanskje? Kan også brukes med en pologenser, skjorte og jeans under.

Alt til festen:

Den lille sorte til julebordet

De fineste festskoene

Festfrisyrene du får til selv

Powered by Labrador CMS