Nye Fenty-produkter til Norge

Rihanna Fenty Skin Norge

Bare noen måneder etter at Fenty Beauty ankom landet, er det nå klart for nok en norgespremiere signert Rihanna.

Publisert Sist oppdatert

FENTY SKIN TIL NORGE

Det er ikke mange månedene siden Fenty Beauty gjorde inntog – og braksuksess – i Norge, og nå kan vi jommen glede oss over enda mer RiRi i butikkhyllene. Den 26. august er det nemlig klart for norgespremiere på Fenty Skin!

Hudpleiemerket ble først lansert i desember 2019, og suksessen ble vel omtrent like stor like raskt som sminken til den barbadiske artisten, skuespilleren og businesskvinnen. Foreløpig har Rihanna lansert sju produkter under Fenty Skin-paraplyen; fem til ansiktet og to til kroppen. Og visjonen hennes er at dette skal vært enkel, men effektiv, hudpleie, som passer alle hudtyper. Produktene er utviklet for å legge seg perfekt under sminke, og vi er glade for å se at både innholdet og forpakningen er miljøvennlig. Flere av produktene kan du også kjøpe refill til – genialt!

Hele Fenty Skin-linjen blir tilgjengelig hos alle Fredrik & Louisa-butikker i Norge, samt på fredrikoglouisa.no fra 26. august. Det er bare å glede seg!

TEST AV FENTY SKIN

Vi har testet hele Fenty Skin-sortimentet de siste månedene og kan skrive under på at produktene er akkurat så enkle og effektive som Rihanna lover. Minimalistisk, men rålekker forpakning. Milde og deilige dufter, og gode ingredienser som gir fukt og glød. Dette er våre topp tre favoritter:

Total Cleans’r Remove It-All Cleanser, kr 280. Denne ansiktsrensen lukter utrolig godt, har en tykk og deilig konsistens og fjerner alt av sminke og rusk uten å tørke ut huden.

Hydra Vizor Invisible Moisturizer Broad Spectrum SPF 30, kr 435. En mild og fuktighetsgivende dagkrem som gir huden en subtil og veldig fin glød. Ekstra pluss for at den også inneholder solfaktor!

Butta Drop Whipped Oil Body Cream, kr 420. Denne kroppskremen er virkelig helt nydelig. Den ser veldig tykk ut ved første øyekast, men når man smører den på huden smelter den og blir som en lett og tynn blanding av olje og krem. Den lukter også veldig mildt og godt, trekker raskt inn og gir huden masse fuktighet og en vakker og naturlig glød.

Vi testet også all sminken fra Fenty Beauty da det ble lansert i Norge. Våre favoritter kan du lese om her.

Powered by Labrador CMS