Snart kan du kjøpe Fenty Beauty i Norge

Fenty Beauty Norge

Vi har testet (nesten) alle produktene – her er ELLEs favoritter!

Publisert Sist oppdatert

Fenty Beauty kommer straks til Norge!

Denne lanseringen må vel kunne sies å være den mest etterlengta i landets skjønnhetshistorie? Tålmodige har vi sittet og sett på at stadig flere av våre nordiske naboland har kunnet meske seg i godsakene, men nå er det endelig vår tur. Fenty Beauty ankommer Norge!​ Nærmere bestemt den 27. mai klokka 10, i utvalgte Fredrik og Louisa-butikker og på fredrikoglouisa.no.

RiRi styrer showet

Det er mange kjente fjes som lanserer skjønnhetsprodukter, men det er få som gjør det så bra, gjennomarbeida og helhjerta som Robyn Rihanna Fenty. Da den barbadiske artisten lanserte Fenty Beauty høsten 2017, satt en hel verden klar for å handle. Og det er nok akkurat derfor Rihanna har lyktes sånn med merket sitt: En hel verden kan faktisk kjøpe produktene hennes, for med 50 ulike foundation- og concealer-nyanser, og også bronzere, blusher og highlightere tilpasset absolutt alle hudtoner, fylte Fenty Beauty et stort hull i skjønnhetssegmentet.

Og det er faktisk Rihanna som har lyktes, ikke en eller annen beauty-gigant som hover inn penger på å klistre artistens navn på produktforpakningen. Hun har hele veien holdt i alle deler av bedriften, fra idé og utvikling av nye produkter, til design og markedsføring. Faktisk er det til og med RiRi selv som kommer opp med navnene på alle produktene. Hun er opptatt av at Fenty Beauty skal inkludere alle – uansett hudtone, personlighet eller kultur, og omtaler seg selv som «bare en jente som liker å sminke seg». Dette er like mye lidenskap som det er business.

Fenty Beauty-favoritter

ELLE har vært så heldige å få teste store deler av sminkekolleksjonen, og selv om det utrolig nok ikke var ett eneste produkt som skuffa, var det noen som stakk seg ut som favoritter – og som garantert kommer til å ha fast plass i sminkepungen i lang tid framover. Dette er vår toppliste:

Cream Bronzer

Dette er bronzeren for deg som foretrekker en glødende og dewy look på huden, og som liker at sminkerutinen er kjapp og enkel. Den er kremet og superlett i konsistensen og virkelig smelter inn i huden på en helt naturlig måte – og den er svette-resistent! Bronzeren kan påføres med både fingre, svamp og kost – vi foretrekker sistnevnte – og finnes i sju ulike nyanser. Cheeks Out Freestyle Cream Bronzer, kr 360.

Cream Blush

Akkurat som bronzeren, er også dette et helt nydelig kremprodukt. Pigmentert, enkelt å blende inn i huden og den gir et glødende og naturlig resultat. Blushen finnes i ti forskjellige farger, og vår favoritt Petal Poppin gir en nydelig farge som ser ut som virkelig kommer fra innsiden. Den har i tillegg en tekstur som gjør at den er superfin også på leppene. Cheeks Out Freestyle Cream Blush, kr 230.

Skin Tint

Denne nyheten ble en megahit over natta, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. Dette er faktisk filter på flaske. Det foundation-lignende produktet er helt flytende og gir akkurat passe mye dekk. Det vil si at den dekker over rødhet og jevner ut hudtonen, men lar samtidig huden se ut som hud. En litt mer plettfri versjon av deg selv, rett og slett. I motsetning til mange andre skin tint-produkter, blir denne matt på huden, og er derfor veldig fin også til fet hud. Finnes i 25 nyanser. Eaze Drop Blurring Skin Tint, kr 320.

Gloss Bomb

Fentys Lip Paint-leppestift tok nesten like lang tid å utvikle som merkets prisvinnende foundation, og selv om det er et helt vilt bra produkt, holder vi likevel en knapp på den litt mindre intense og litt mer anvendelige og hverdagslige Gloss Bomb. Disse er kremede og deilige på leppene, gir fukt, perfekt mengde farge og har en naturlig shine. Vår favorittfarge er Mauve Wive$. Gloss Bomb Cream Color Drip Lip Cream, kr 235.

Bright Fix

Dette er det nyeste tilskuddet i Fenty-familien, og også en storfavoritt hos oss. Den både lysner, fukter og jevner ut hudtonen, og fungerer som en litt mer fancy concealer spesielt designet for å brukes under øynene – og som selv med sin lette dekkevne gjør en stor forskjell! Kommer i 16 fleksible farger. Bright Fix Eye Brightener, kr 300.

Highlighter

Det finnes en rekke ulike highlightere i Fentys sortiment. Fra naturlige kremstifter til den ultraglitrende og ville Diamond Bomb All-Over Diamond Veil (som forøvrig er en storfavoritt, men som kanskje ikke er like anvendelig som resten). Selv om alle highlighterne er fine på sine måter, er det denne vi har strukket oss etter mest. Den er veldig fleksibel og kan enkelt bygges opp fra hverdagslig til iøynefallende, skimmerpartiklene er ekstremt finkornede og resultatet blir nydelig og naturlig. Finnes i ni ulike farger. Killawatt Freestyle Highlighter Duo, kr 420.

Fenty Beauty selges eksklusivt i utvalgte Fredrik & Louisa-butikker og på fredrikoglouisa.no fra 27. mai klokka 10.

Powered by Labrador CMS