Skjønnhet: Nå har vi dilla på oransje

Foto: @walker_ash & produsentene

Denne fargen får deg til å gløde.

Publisert Sist oppdatert

Mange er kanskje tilbake på jobb etter ferien, men sommeren er fortsatt ikke over. Tvert i mot planlegger vi å forlenge følelsen av sommer med en farge som kler denne tiden spesielt godt, nemlig oransje.

Dette er en av sesongens heteste farger, og vi har allerede laget oss en ønskeliste på oransje ting vi ønsker oss til garderoben. Men dette er også en farge som er like fresh i makeup, som på produktene på baderomshylla. Dette er våre oransje skjønnhetsfavoritter.

Shopping:

Kremblush i fargen Fuego Flush fra Fenty Beauty, 250,- (annonse)

Fenty Beauty lager nydelig pigmenterte kremblusher i perfekte farger. Akkurat nå har vi dilla på denne i fargen Fuego Flush. Perfekt nå etter sommeren!

Neglelakk i fargen Tempura-ture Is Rising fra OPI, 199,- (annonse)

Når du skal prøve deg på en ny trend-farge, er neglelakk den beste måten å teste på. Denne uken lakker vi neglene oransje, og hvem vet – neste uke går vi kanskje for oransje fra topp til tå.

Neglelakk fra Essie, 149,- (annonse)

Neglekrem fra Dior, 295,-

Gi neglene litt ekstra kjærlighet etter sommeren. Denne neglekremen fra Dior har fått fast plass i veska nå. Dersom du glemmer det gjennom dagen er det genialt å smøre inn neglene om kvelden før du legger deg.

Bitter Peach fra Tom Ford (50ml), 2680,-

Denne parfymen er fortsatt en favoritt!

Leppestift i fargen Joli Rouge 711 Papaya fra Clarins, 259,- (annonse)

Gå for en oransje leppestift i høst. Denne fargen popper, uten at det blir for mye.

Øyenskygge i fargen Sienna (brent oransje) fra Laura Mercier, 320,- (annonse)

Laura Mercier's Caviar Sticks er øyenskyggen for deg som vil gjøre det enkelt, men likevel vil ha effekten av øyenskygge. Den er enkel å påføre, du kan bygge opp til ønsket intensitet, og du kan blende fargen med en finger eller kost – alt etter ønske. Nå har vi dilla på fargen 'Sienna'.

Fortsatt en favoritt

Banana bright creme fra Ole Henriksen (15ml), 565,- (annonse)

Det er ikke første gang vi skriver om Banana Bright Eye Creme fra Ole Henriksen, og det er garantert ikke den siste. Dette er øyekremen som sørger for en pick-me-up effekt hver morgen, og gir en fantastisk glød som gjør at øynene popper – det føles i alle fall sånn.

Tannkrem med smak av orange blossom fra Marvis (75ml), 79,- (annonse)

Tannkremen som både er digg og ser lekker ut på baderomshylla – Marvis, med smak av appelsin.

Powered by Labrador CMS