ELLE DECORATION

Fem fine: Sofaer

... som ikke ruinerer deg.

Publisert Sist oppdatert

En ny sofa til hjemmet kan fort bli en kostbar affære. Det å finne et møbel som både skal sørge for komfort, men samtidig være dekorativ som en del av interiøret kan ofte kjennes ut som en umulig oppgave, og dersom du ikke vil gå personlig konkurs i tillegg, kan dette kreve litt tålmodighet og research.

Nå som våren endelig er her melder også behovet for fornyelse seg, både for hjem og garderobe. Derfor har vi tatt fatt på den umulige oppgaven med å finne fem sofaer som både ser fine ut, (forhåpentligvis) er komfortable, og som ikke koster skjorta.

Det finnes også flere alternativer til den nyinnkjøpte sofaen. Det finnes mange brukte skatter der ute, og det kan være verdt å sjekke både Finn og Tise som et utgangspunkt. Et godt tips (generelt) er også å søke på merker du liker, da det fort kan hende at noen selger akkurat den lampa, sofaen eller den stolen du har drømt om, til en bedre pris.

Dersom du allerede har eller finner en sofa fra IKEA i fin stand, kan du også trekke om denne for å gi den nytt liv. Bemz trekker om sofaer fra IKEA i lekre farger og materialer, og vipps – så kan sofaen bli som ny.

For deg som likevel ønsker en ny sofa. Her er våre beste tips til fine sofaer som er fine, men ikke ruinerer deg.

Sofa Company er er godt tips til deg som leter etter en fin sofa til en god pris.

Gå for en bohemsk og lys stil med denne sofaen, og fyll den gjerne med lekre puter i lin.

En sofa i en nøytral farge, men som har et tekstil med struktur vil tilføre varme og myke kontraster i rommet.

Bouclé-trenden er fortsatt stor, og denne sofaen er både stram og myk i uttrykket på samme tid.

Powered by Labrador CMS