Mote

Fem fine blazere

Vi har funnet frem til fem fine blazere på budjett!

Publisert

Saken inneholder annonselenker

Hei, kjære blazer weather – som vi har ventet på deg!

Blazeren er en kjent go-to i klesskapet, og nå som våren har meldt sin ankomst behøver vi ikke kun å bruke den som et "inneplagg".

Plagget kan brukes både på kontoret og på fest, og er lett å styles med alt fra minikjoler til jeans, shorts eller en oversized dressbukser.

Vi elsker at den gir et basic antrekk en chic tvist, og at den lett kan gjøre mye med antrekk. Denne sesongen går vi for litt annerledes materialer – som for eksempel svart skinn – eller en med ekstra store skulderputer. Eller kanskje en variant i sesongens trendfarge – som blått eller lysegult?

Blazeren er din beste venn i en kleskrise, da den er så fin i kombinasjon med kun en enkel t-skjorte eller tank top, eller til jeans (vi har dilla på hvite jeans) eller dressbukser. Style looken med noen fine ballerinas og noen personlige smykker.

Den svenske supermodellen Elsa Hosk er et skikkelig stilikon, da hun alltid pusher videre på de nyeste trendene – som her stylet en grå blazer til et langt cargo-skjørt.

En oversized svart blazer funker til alt, og er en garderobeklassiker.

Influenceren Anouk gir oss alltid tonnevis av inspirasjon, og er ofte å se i en blazer. Her har hun stylet en grå blazer med lyse jeans og en genser over skuldrene.

En svart skinnblazer gir en litt mer dressy look en den vanlige motoskinnjakken, og vi elsker hvordan stylist Lisa Aiken her har stylet den i kombinasjon med en hvit topp, lyse jeans og en lekker gull-lamé-veske. Så chic!

Shopping fem fine blazere:

Har du sjekket ut ukas ønskeliste?

Powered by Labrador CMS