mote

Fem favoritt-looks fra Chanel Haute Couture FW24

Til høsten kommer sløyfe-trenden tilbake for fullt, ifølge Chanel.

Publisert Sist oppdatert

Denne uken er det duket for Haute Couture Week i Paris og i går viste Chanel frem sin fantastiske kolleksjon. Showet ble avsluttet med at de viste frem en elegant og iøynefallende brudekjole. Tips til alle bruder der ute som vil hente inspirasjon til brudelooken fra selveste Chanel (!).

Showet ble vist i vakre og majestetiske Palais Garnier, operahuset i Paris, som i mange år har spilt en nøkkelrolle i motehusets historie. Kolleksjonen var både sofistikert, romantisk og herskapelig. 

Chanel Haute Couture FW24

Tweed, fløyel og sløyfer er noen av tendensene som oppsummerer Chanels Haute Couture FW24-kolleksjon. Men altså, denne kolleksjonen snakker jo bare for seg selv når vi ser disse bildene. ELLEsk. Og er det èn ting vi skal ta frem igjen til høsten (og i sommer), er det store sløyfer til håret og antrekkene våre. Den perfekte prikken over i-en. 

Psst: Etter gårsdagens visning var det ingen designer som dukket opp for å ta imot applaus for den nydelige kolleksjonen. Nå venter vi i spenning på hvem som skal ta over for Viriginie Viard, som for bare tre uker siden valgte å takke for seg. Kanskje får vi vite noe gjennom sommeren?...

Fem favoritt-looks vi ELLEsket

Her er en liten recap fra showet i vakre Palais Garnier. 

Les også: Dagbok fra Paris Fashion Week. 

Les også: Trend: Helhvitt

Powered by Labrador CMS