mote

Trend: Helhvitt

Dette er sommerens mest stilrene look. 

Publisert Sist oppdatert

 Gå for sommerens mest stilfulle look med et helhvitt antrekk. Topp til tå og ton-i-ton er det som gjelder nå. Helhvitt er ikke bare en stor sommerklassiker, men også veldig aktuell i trendbildet – og på catwalken for sommeren 2024 bugnet det av fantastiske helhvite looks.

Les også: ukas ønskeliste à la airport style.

La deg inspirere av motehus som Valentino, Stella McCartney, Chloé og Isabel Marant, og gå for en helhvit look på årets sommerferie. 

Hvit er fargen som gjør deg ekstra sofistikert, og det kan lett styles mot stramt og minimalistisk til bohemsk og mykt. 

Helhvit antrekk stylet med flagrende skjorte: 

En liten shorts stylet med magetopp blir ultrachic med en flagrende hvit skjorte over, men et stiltips for å holde looken ekstra crisp er å gå for en steamet eller nypresset skjorte. 

Off the shoulder: 

Den stroppeløse kjolen er tilbake på catwalken, og denne modellen er som skapt for sommerliv og ferie. Style den med flate sandaler til for en elegant look på stranden eller høye hæler på kvelden. Dette er kjolen som tar deg fra strandliv til fest i en fei! 

Stella McCartney.
Alberta Ferretti SS24

Style en kort stroppeløs kjole som hos Alberta Ferretti med en liten shorts under, clutch og fine sandaler for en chic og sommerlig ferielook. 

Hvite accessoirer: 

Hvite accessoirer gjør det stort i trendbildet om dagen, og på ønskelisten nå står hvite solbriller og hvite sandaler. Detaljer som topper antrekket og gir det lille ekstra. 

Øverst på ønskelisten står disse sandalene med kitten heel fra Valentino, de gir en moderne spinn til et helhvitt antrekk. 

Bohemske blonder: 

Den bohemske trenden er spådd til å bli stor denne høsten, og vi vil tyvstarte allerede denne sommeren. Gå for kniplinger og blonder, og omfavn din indre boho à la  Sienna Miller. Saltvannshår, ferske fregner og boho – en trio som hører sommeren 2024 til!

Isabel Marant SS24

Gå for en hvit blondekjole som her hos Isabel Marant og gjerne style den med platåsko, og helst med trehel – en trendsko som vil bli stor til høsten!

Chloe SS24

Rysjekanter og kniplinger. Den bohemske kjolen skal få leve lenge i sommergardroben – en evig sommerfavoritt, og en style som vi roper et ekstra hurra for at er tilbake i trendbildet.

Les også: Hvit shopping.

Powered by Labrador CMS