Månedshoroskop: Februar 2022

Foto: Imaxtree
Foto: Imaxtree

Slik blir februar for deg og ditt stjernetegn.

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop februar 2022: Den siste vintermåneden er her. Kanskje ble ikke Januar som forventet? Frykt ikke!

I følge stjernene ser det ut som februar kanskje kan bli litt lettere.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Slik blir febaruar måned i følge stjernene:

Vannmannen er elsket av alle, og omgir seg ofte med mange bekjente, men få venner. Vannmannen oppleves som hederlig, lojal og intelligent. Det er lett for en vannmann å vinne mennesker over på sin side, noe de skamløst utnytter når de trenger det.

Vannmannen har en sterk karisma, samtidig som tegnet oppleves som kjølig distansert. Mange ser på Vannmannen som litt av et mysterium, og det virker forlokkende. De som står en Vannmann nærmest blir gjerne forbløffa over den effekten de har på andre. Disse kjenner personen bak maska, og ser ikke den mystikken som omgir Vannmannen. Selv tar de all oppstandelse med ro, for de har alltid gått sine egne veier.

MÅNEDENS RÅD: Husk at du også trenger hvile for å orke å prestere.

VÆREN 21. MARS – 20. APRIL

Februar blir begynnelsen på noe helt nytt, og det er mye som er positivt ved denne perioden. Dels fordi det er en kort måned, det blir lysere for hver dag som går – og til slutt begynner det sakte, men sikkert å skje en forandring på jobben din. Bortsett fra at folk generelt er litt mer positive, så vil det også dukke opp friskt og nytt blod på arbeidsplassen. Du kjenner på en ny entusiasme; en følelse du ikke har kjent på flere år – og du tillater deg å slippe løs kreativiteten din.

TYREN 21. APRIL – 21. MAI

Februar får litt av en pangstart. Du får delta på kurs og utvikle deg på jobben. Privat er du blitt oppslukt av en hobby som ikke bare stimulerer deg mentalt, men

som også bygger deg opp fysisk. Du føler deg piggere og i bedre form. I slutten av perioden kan det rulle inn litt ekstra inntekter i form av en mulighet til å tjene penger på en hobby. Du møter mange nye, inspirerende mennesker i denne perioden.

TVILLINGENE 22. MAI – 21 . JUNI

I februar går du inn i en lettere vinterdepresjon. Det dreier seg primært om at du ikke orker å ha så mye på tapetet når du har fri. Du greier ikke å stable energien på beina og dra i gang nye prosjekter, så du lar bare dagene gå sin vante gang. Det positive er at apatien din letter når dagene blir lysere. Selv sola kan være en positiv faktor til å få bukt med dysterheten din. Prøv å ta vare på og gjøre det beste av de lyse dagene i denne perioden.

KREPSEN 22. JUNI – 22. JULI

Du sliter med en hel del moralske dilemmaer denne perioden. Den nye personen som du ble kjent med i forrige periode, kom inn i livet ditt som en stormvind. Hen har et helt annet syn på etiske begreper og plikter enn du har, og du føler at du fort blir dratt med av hens herlige energi, men at du samtidig undergraver ditt egne moralske kompass. Tillat deg å nyte livet, men la ikke vennen din få forandre deg til en du ikke ønsker å være.

LØVEN 23. JULI – 23. AUGUST

I februar gjør du noe veldig klokt. Du bestemmer deg for å sette en mental strek over den siste tidens problemer og konflikter, og å starte på nytt ved å være brutalt ærlig. Muligens skaffer du deg noen fiender på veien, men du oppdager samtidig at din nye direktehet skaffer deg venner du kan stole på og en betydelig bedre nattesøvn. Det eneste du bør tenke på, er å være like oppriktig mot deg selv som du er mot andre.

JOMFRUEN 24. AUGUST – 23. SEPTEMBER

I årets andre måned får du mange nyheter. Dette blir både en artig og litt slitsom informasjon å håndtere. Takket være at du har bestemt deg for å bli mer fleksibler, tilpasser du deg de tøffe hendelsene som du støter på. I det hele tatt dreier februar seg om å utvikle seg og finne en indre styrke. En ny venn er ved din side i tykt og tynt i denne perioden. Slutten av måneden overrasker med en tvist.

VEKTEN 24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER

Februar fortsetter på samme vis som forrige måned. Det blir en myk start på året, og den fører med seg mange nye, friske innslag i livet ditt. Du oppdager at du slapper litt mer av for hver dag som går, og at du blir litt gladere og piggere når lyset langsom vender tilbake. Din store utfordring denne perioden er å spare penger. Jula og nyttårsaften førte med seg en del store utgifter, og disse bør du få oversikten over før du gjør noen nye investeringer.

SKORPIONEN 24. OKTOBER – 22. NOVEMBER

I tegnet ditt finnes det en vilje til å gå videre, men samtidig er det vanskelig siden noen av sårene er så dype. Du må akseptere at det tar tid å lege dem, og at du av naturlige årsaker kommer til å være mistenksom og på vakt i lang tid framover. Ved å anerkjenne dine svakheter finner du ny styrke til å gjøre det du virkelig brenner for. Februar dreier seg mer om indre forandringer enn om ytre påvirkninger.

SKYTTEN 23.NOVEMBER – 21. DESEMBER

Årets andre måned handler om å ha det moro. Nå fokuserer du mest på fritiden din og venner og familie. Du føler deg nesten roligere nå i februar enn du gjorde i desember. Hold bare et våkent øye med økonomien. Du tenderer til å bli litt sløsete når du føler deg så fri. På jobben stilles det nye krav til engasjement, men du velger å ikke ta del i dette karriere-stresset. Akkurat nå er privatlivet ditt det viktigste.

STEINBUKKEN 22. DESEMBER – 20. JANUAR

Begynnelsen av februar blir like masete som januar. Du har så mye å gjøre at det skorter på både søvn og matinntak, men samtidig er du inne i en av de morsomste periodene av livet ditt. Du vet at dette foregår i en begrenset tid, og du er forberedt på å gjøre det som trengs for å kunne henge med. I slutten av perioden trappes tempoet ned for en stund, og du får en velfortjent mulighet til å få tilbake pusten og slappe av litt.

VANNMANNEN 21. JANUAR – 19.FEBRUAR

Februar dreier seg om familien og om å støtte enkelte familiemedlemmer i en ambisjon de har. Du er en god mentor, og har evnen til å motivere, oppmuntre og lokke fram det beste i mennesker. Februar handler ikke bare om andre mennesker, men også om en personlig utfordring. Du går igjennom noe på jobben som kan være ekstremt krevende, men som også på sikt ikke bare øker din allerede enorme kunnskap, men som også resulterer i mer penger i lommeboka. Denne perioden har du flere avtaler hver eneste helg, så sørg for at du får i deg nok mat og sover tilstrekkelig. Det er viktig at du får henta deg inn mellom slagene.

FISKENE 20. FEBRUAR – 20. MARS

I februar prøver du å komme i mål og avslutte alle de prosjektene du har begynt på. Dessverre mangler du struktur, og dermed blir det gjerne en litt slurvete utføring. Bruk sjekklister, og del opp store mål i mindre biter. Da vil du få bedre oversikt. Du er nødt til å tenke litt mer firkanta og være mer nøye.

Dobbelsjekk fakta, og les igjennom alt en ekstra gang før du leverer det fra deg – så du unngår feil og misforståelser.

Les årshoroskopet ditt i magasinet som er i butikk nå!

Powered by Labrador CMS