Månedshoroskop: Februar

IMaxTree

Se hvordan februar blir for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop februar 2020: Februar er en kort måned, og det er mye å rekke over. Men selv om det blir hektiske dager, går det endelig mot lysere tider.

Men hvordan blir egentlig februar for ditt stjernetegn?

Svaret finner du i ELLEs store månedshoroskop for februar 2020.

Sjekk horoskopet ditt hver dag på ELLE.no!

Vannmannen:

Den vennlige, originale og intellektuelle Vannmannen styres av Uranus, planeten for forandringer. Vannmannen er ikke redd for å gå sine egne veier, selv om det innebærer å bryte med konvensjonene. Du er en person som elskes av mange, og som har mange mennesker i livet ditt. Dette kan få kjæresten din til å føle seg som bare en i mengden. Vannmannen har ikke de samme behovene for fysisk pasjon som de andre tegnene. For deg er lojalitet, intellektuelt utbytte og vennskap det viktigste. Vannmannen er varm på utsiden, men sval og distansert i sin sanne natur. Dette preger relasjonene dine. Månedens råd: Sett pris på framgangene dine.

Månedshoroskop februar 2020

Væren 21. Mars - 20. April

Februar er en kort måned, og det er en viss risiko for at du ikke rekker over alle de ambisiøse planene dine. Akkurat nå er det mye du vil i livet ditt, både når det gjelder jobb og privatliv. Når det gjelder kjærligheten, er det godt mulig at du er i ferd med å forelske deg, men det går så sakte at du ikke helt legger merke til at følelsene dine går fra å være vennskapelige til å bli dypere.

Tyren 21. April - 21. Mai

Februar blir en måned for forandringer – spesielt når det gjelder jobben. Du er i en positiv fase i arbeidslivet, men du kjemper med nebb og klør fordi denne fasen innebærer store forandringer. Du er overhodet ikke glad i forandringer. Når du til slutt innser at det ikke nytter å sette seg på bak- beina, blir resten av måneden veldig fin. Du vokser og utvikler deg i takt med arbeidsoppgavene.

Tvillingene 22. Mai - 21. Juni

I løpet av februar får du lære deg et par nyttige, men kanskje litt ubehagelige lekser. Mye dreier seg om å vokse opp og ta ansvar. Tvillingene pleier å slite litt med å være voksne – uansett alder. Det handler mer om en generell innstilling til livet mer enn om hvor gammel du er. I midten av perioden dukker det opp en ny person i livet ditt. Dette er en som kommer til å bety mye for deg i det lange løp.

Krepsen 22. Juni - 22. Juli

Februar blir en fantastisk måned for deg. Du har framgang både i privatlivet og på jobben. I løpet av denne måneden tar du en overraskende beslutning som dreier seg om arbeidssituasjonen din. Avgjørelsen er overraskende på flere vis, ikke minst for en av dine nærmeste venner – som indirekte blir berørt av valget ditt. Du har bestemt deg for at ingenting skal få komme imellom dere igjen, og det understreker du med dette valget.

Løven 23. Juli - 23. August

I februar blir det litt lysere, selv om det går langsomt, og med lyset vender energien sakte, men sikkert tilbake. Dette blir en god måned til tross for at du ikke er så produktiv som du skulle ønske. I løpet av måneden er det også en viss risiko for at du pådrar deg sykdommer som influensa eller en forkjølelse. Ta vare på deg selv, og unngå å slurve med mat og søvn. I slutten av februar ven- ter gode nyheter vedrørende jobben.

Jomfruen 24. August - 23. September

Oppsummert blir februar en bedre måned enn januar – dette til tross for at begynnelsen på perioden kan være litt tøff. Du sliter fremdeles med konsentrasjonen, men nye oppgaver får deg til å livne opp og finne tilbake til den gamle arbeidsgleden. Venus forflytter seg over i en gunstigere posisjon nå, og dette påvirker ditt sosiale liv positivt.

Vekten 25. September - 23. Oktober

Ditt ønske om selvutvikling fra forrige måned er like aktuelt, og blir større i februar. Dette blir en tid for refleksjoner, der du revurderer mye i livet ditt. Det har skjedd noe som har fått deg til å innse hvor kort livet er, og hvor viktig det er å ta vare på dem man elsker. Om du tidligere var et karrieremenneske, så senker du nå ambisjonene til fordel for familie og venner. Dette blir en utviklende måned.

Skorpionen 24. Oktober - 22. November

Februar dreier seg om både selvfølgelige og tøffe valg. Du står ved et veiskille i livet ditt, og det er flere løsninger å velge mellom. Hvert valg du tar i denne perioden fører til flere beslutninger, og iblant blir du så sliten av å hele tiden måtte veie for og imot i forskjellige sammenhenger. Noen ganger synes det hadde vært fint om noen andre kunne bestemme for deg, men det er ditt liv – og dette handler om deg og ingen andre.

Skytten 23. November - 21. Desember

Februar handler om deg og om hva du vil med livet ditt – både på kort og lang sikt. Dette blir en turbulent måned fylt med oppbrudd, drama og handlinger, men det blir også en interessant og utviklende periode. I løpet av februar gjør du mange feil, men du lærer av dem og du vokser på hver feil du gjør. Slutten av perioden ser harmonisk ut. Egentlig har du funnet den rette veien for deg.

Steinbukken 22. Desember - 20. Januar

I løpet av februar venter det en stor utfordring, som du aldri hadde trodd at du skulle bli utsatt for. Det blir både skremmende og morsomt på én gang. Du føler at du har ledelsens tillit, og den ønsker du ikke å svikte. Ditt harde arbeid fører til framgang. For deg dreier det seg om ikke å overlate viktige ting til tilfeldighetene. Dette blir en framgangsrik måned.

Vannmannen 21. Januar - 19. Februar

Februar blir en underlig, men fin og utfordrende måned. Både på jobben og privat har du ambisiøse mål, og du jobber hardt for å nå dem. Privat flettes ambisjonene dine sammen med en annen persons framgang. Det ser ut som om du har en rolle i dette som mentor eller noe lignende. I begynnelsen av februar blir en reise kombinert med en framgang som vil prege mange av de valgene du tar framover. I slutten av perioden når du til og med nye mål på jobben, og du blir tilbudt en enda mer attraktiv stilling. Denne kan også innebære en del reiser og høyere lønn. Slutten av perioden blir en økonomisk suksess for deg og familien.

Fiskene 20. Februar - 20. Mars

I løpet av februar funderer du veldig mye over kjærligheten, relasjoner og framtiden. Du sliter med å ta beslutninger, og du ser helst at andre tar dem for deg. Hvis du er usikker på forholdet ditt, så håper du enten at kjæresten skal bryte ut eller at han eller hun renser lufta mellom dere. Følelsesmessig slites du mellom det forbudte og det som er bekvemt og hverdagslig. Slutten av perioden byr på dramatikk.
Powered by Labrador CMS