Månedshoroskop: Mars 2022

månedshoroskop mars

Slik blir mars for deg og ditt stjernetegn!

Publisert Sist oppdatert

Månedshoroskop Mars 2022: Endelig er våren her! Slik blir årets første vårmåned for deg og ditt stjernetegn.

Sjekk horoskopet ditt daglig på ELLE.no!

Slik blir Mars i følge stjernene:

Fiskene styres av havets hersker Neptun, og dette gjør tegnet ganske så lunefullt. I seg selv er ikke tegnet spesielt sterkt, og personligheten din speiles ofte av de tegnene du har rundt deg i fødselshoroskopet ditt.

Fiskene er et følsomt tegn, og du er godhjerta og har lett for å se andre mennesker. Du akklimatiserer deg etter omgivelsene, noe som fører til at mange opplever deg annerledes på jobben enn på privaten. Dette handler om at du ønsker å passe inn og være en del av den gruppa som du der og da er en del av. Det er lett å like deg, men du er ikke like lett å bli ordentlig godt kjent med. MÅNEDENS RÅD: Det skjer mye akkurat nå, så våg å satse helhjertet.

VÆREN (21. MARS – 20. APRIL)

Mars handler om å hvile seg tilstrekkelig for å være i stand til å orke. Du vil så gjerne være med på alt som er gøy, men kroppen din er tom etter vinteren – og trenger tid til å hente seg inn. Her gjelder det å ta en dag om gangen og lytte til kroppen din. I denne perioden dukker det opp både nye bekjentskaper og gamle venner i livet ditt. Det blir en sosial og morsom periode. Slutten av måneden kretser rundt en investering du har gjort.

TYREN (21. APRIL – 21. MAI)

Mars måned blir en smule kaotisk, men den blir også givende på mange måter. Du tar et byks oppover på karrierestigen. Dette er kanskje ikke et bevisst valg som du har tatt, men heller noen muligheter som du har snubla over – og som er for gode til at du kan takke nei. Sjefene dine har endelig fått opp øynene for kapasiteten din, og du får muligheter til å utvikle deg i stillingen din. Denne måneden utvikler du også flere nye, private interesser.

TVILLINGENE (22. MAI – 21. JUNI)

I denne perioden oppholder du deg en hel del utendørs. Du har merket at lyset og den friske lufta har en positiv påvirkning både på din mentale helse og din fysiske form. Hvis du har muligheten, kan det godt tenkes at du begynner å jogge i denne perioden, i motsatt fall er det lange gåturer som gjelder. I mars prøver du også å få oversikt over økonomien. Du har en hel del gjeld du har vært bakpå med siden jul, og nå ønsker du å gjøre opp for deg.

KREPSEN (22. JUNI – 22. JULI)

I mars tar du en beslutning som kan føre deg inn på et helt nytt spor i livet. Det dreier seg om et vennskap som oppstod i den forrige perioden, men også om etiske valg og en vilje til å bli et bedre menneske. Du har en del bagasje som du ønsker å kvitte deg med, og det kan innebære at du tar kontakt med mennesker som du opplever at du ikke er ferdig med. Du trenger en avslutning og, i noen tilfeller, tilgivelse for å kunne gå videre.

LØVEN (23. JULI – 23. AUGUST)

Under den kommende perioden er det usedvanlig mye som pågår i livet ditt. Det skjer ting både på jobben og hjemme. Du er inne i en sosial periode, og sjansen er stor for at det er nattesøvnen som må ofres for at du skal rekke over det hele. Det beste rådet er derfor at du innimellom bør takke nei til aktiviteter, og heller bruke tid på å etablere gode søvn- og matvaner. I slutten av mars har du lett for å pådra deg forkjølelser.

JOMFRUEN (24. AUGUST – 23. SEPTEMBER)

Innledningen på mars blir ganske rolig, og du får muligheten til å komme til hektene etter en svimlende februar måned. Denne perioden handler det for en stor del om refleksjon; om å gå våren i møte, men fremfor alt om på tenke framover. Du føler at du står ved en korsvei, og det er slett ikke sikkert hvilken retning du velger. Mye henger på hva du kommer fram til etter å ha tenkt deg grundig om. Kanskje du er moden for en helomvending i livet ditt? .

VEKTEN (24. SEPTEMBER – 23. OKTOBER)

Mars blir en måned der mye av fokuset er på utendørsaktiviteter. Du føler at det snart er på tide å se nærmere på vanene dine, og kanskje etablere noen nye og gode mens du er i gang. I mars skjer det en utvikling du ikke liker på jobben. Det kan være en ny sjef, en kollega som sier opp eller en forandring i ledelsen som du ikke er glad for. Dette vil få deg til å vurdere å skifte jobb.

SKORPIONEN (24. OKTOBER – 22. NOVEMBER)

I denne perioden setter du spørsmålstegn ved kaoset rundt deg. Det kan være turbulente tider på jobben eller mye ståk hjemme. Egentlig hadde du begynt å finne fred med deg selv, men nå rystes denne freden av ytre faktorer. I 2022 har mye dreid seg om forandringer for din del, men også om å kunne vokse i et miljø som ikke alltid er helt ideelt. Det viktigste er at du er sikker på hva du selv ønsker og på hvor du er på vei.

SKYTTEN (23. NOVEMBER – 21. DESEMBER)

Mars blir litt sånn som februar var – selv om du nå begynner å fokusere litt mer på jobben. Du har innsett at en viss form for likevekt er bra om du skal orke å henge med. Det er en del private problemer som du har feid under teppet, og nå er disse i ferd med å forsterke seg. Du er nødt til å ta tak i dem før de vokser og blir enda større. I midten av perioden er du svært mottakelig for komplimenter og flørt. Du er glad i mye oppmerksomhet.

STEINBUKKEN (22. DESEMBER – 20. JANUAR)

Mars preges av personlige utfordringer, men også om å være sosial og delta på aktiviteter. Det ser ut som om du kommer til å reise en del denne perioden, men hver reise virker å være forbundet med plikt. Kanskje det er jobbreiser eller noe lignende. I mars kjenner du på behovet for å tjene penger, og det kan godt hende at du finner deg en ekstrajobb. Det er også gode muligheter for at du møter kjærligheten i slutten av perioden.

VANNMANNEN (21. JANUAR – 19. FEBRUAR)

Mars blir roligere enn februar, iallfall de første ukene. Du har fått en innsikt i forhold til hva du ønsker å prioritere i livet ditt, og du setter av plass til dette. Muligens reiser du en del i denne perioden, men disse reisene ser først og fremst ut til å handle om en annen og om vedkommendes personlige ambisjoner. I slutten av måneden blir det mer tid utendørs, og du bruker gjerne store deler av helgene til aktiviteter ute i det fri

FISKENE (20. FEBRUAR – 20. MARS)

Mars er den første ordentlige vårmåneden, og lyset gjør deg veldig godt. Du oppholder deg utendørs, og du merker hvordan den friske vårlufta får deg til å livne opp igjen. Denne måneden realiserer du en gammel drøm du har. Du har tidligere ikke hatt muligheten til å gjøre noe med den, men nå, når livet har vendt litt tilbake til normalen, tør du å satse. Slutten av måneden byr på drama og sterke følelser. Det kan se ut som om du enten er på vei inn i eller ut av et forhold. Dette har lenge ligget i kortene, men det er først nå du tar det endelige skrittet. På sett og vis dreier hele denne måneden seg om omveltninger og nyheter. Du går inn i en spennende periode.
Powered by Labrador CMS