Månedens horoskop: Februar

Foto: Imaxtree

Se hvordan februar blir for ditt stjernetegn her!

Publisert Sist oppdatert

Horoskop februar 2019: Er du klar for en ny måned?

Her kommer i alle fall horoskopet for februar 2019, så kan du ta en titt og se hva du kan forberede deg på den kommende måneden.

Husk at du kan lese horoskop hver dag her!

Vannmannen er zodiakens nest siste tegn og styres av Uranus, planeten for omveltninger og forandringer. Du er vennlig, humanitær, smart og original, og du trenger å ha frihet til å gå dine egne veier – uansett om det er på jobben eller i forholdet.

Vannmannen er kreativ og oppfinnsom, og tar ofte i bruk sine helt egne metoder for å nå målene sine. Man finner ofte forskere og teknikere i tegnet. Du sløser heller enn å spare pengene dine, og lønn er ikke det viktigste når du velger yrke.

Væren​ 21. mars – 20. april

Februar blir en kort, men fin måned, og på privaten skjer det en hel del. Er du singel, kan det dreie seg om en flørt eller en start på et mer seriøst forhold. Det finnes lidenskap, varme og glede i Værens tegn i denne mørke tiden. I februar jobber du effektivt, og du sørger for å unngå overtid og helgejobbing for å få mer fritid. En slektning kommer til å trenge mye hjelp i denne perioden.

Tyren 21. april – 21. mai

For Tyren blir dette en interessant, fin og utviklende måned. På jobben venter tøffe, men kreative utfordringer, og du får mer frihet til å gjøre ting på din måte – parallelt med at kravene til resultater øker. Takket være en blanding av innflytelser fra både Sola og Månen, kommer disse utfordringene til å være mer morsomme og inspirerende enn skremmende. I privatlivet flyter alt smidig, og en kortere reiser i slutten av måneden blir et fint avbrekk i hverdagen.

Tvillingene 22. mai – 21. juni

Februar dreier seg om beslutninger, beslutninger og enda flere beslutninger. Du synes ikke at du gjør annet enn å ta valg, og i lengden kan disse kravene om at du skal mene noe bli ganske stressende. Mot slutten av perioden ønsker du at en annen skal stille opp og ta over ansvaret, eller iallfall dele det med deg. Privat blir ikke dette noen god måned; det er så mye på jobben at du ikke rekker å ivareta det sosiale livet ditt.

Krepsen 22. juni – 22. juli

Februar fortsetter i det samme følelsesmessige sporet som januar. Det ser ikke ut til at du har kommet så mye lenger i å ta tak i relasjonene dine, men på jobben går det heldigvis atskillig bedre. Månen gir deg en herlig kreativitet denne perioden, og du kompenserer lett med fantasi og oppfinnsomhet når kunnskapen tar slutt. Du prioriterer ikke det sosiale livet ditt nå, og det kan gå lang tid uten at du ser vennene dine – men dette vil plutselig endre seg.

Løven 23. juni – 23. august

For deg byr februar på en herlig glød. Uansett om det dreier seg om kjærlighet, en flørt eller bare lidenskap for jobben, så er dette din måned. Med din sjarm og fine personlighet finner du lett nye venner – og uten at du egentlig tenker så mye over det, er du i all din utadvendthet veldig flørtende. På jobben er det mange som vil samarbeide med deg, og det er bare å nyte oppmerksomheten!

Jomfruen 24. august – 23. september

Det blir en ganske hard start på senvinteren for din del. Februar dreier seg om krav, effektivitet og rasjonalisering med arbeidstid. Du synes det er slitsomt å leve opp til alle disse kravene fordi du vet at du må senke nivået på kvaliteten på det du gjør for å spare tid. Privat er februar en rolig måned, og dette skyldes at du fortsatt driver og henter deg inn igjen økonomisk etter jula, og at du er for sliten til å være en sosial sommerfugl nå.

Vekten 24. september – 23. oktober

Den andre måneden dette året blir kort og rolig. For din del har det vært veldig intensivt lenge nå, så du syns det er deilig å bare få kunne fokusere på deg og ditt. Nå nyter du de små gledene i livet, som en hyggelig familiemiddag, å være sammen med venner eller bare en lang og god økt med en fin TV-serie. For deg dreier februar seg om mental innhenting.

Skorpionen​ 24. oktober – 22. november

Dette blir en stressende måned for deg, og du må lære deg å ikke bli så sint når ting ikke går etter planen. Du er en pasjonert person, og du kaster deg helhjertet inn i nye prosjekter. I løpet av februar må du jobbe med din intuitive side samt med logikk og struktur. Arbeidsoppgavene blir mer krevende, og du slipper ikke lenger unna med smarte, kortsiktige løsninger. Privat har du lett for å havne i konflikter nå.

Skytten​ 23. november – 21. desember

Du går inn i en magisk periode, der kjærlighet og vennskap betyr alt for deg, og akkurat nå er privatlivet ditt viktigere en noe annet. Du unngår overtid og vanskelige oppgaver på jobben for å få mer tid til å være sammen med dem du bryr deg om. Dette blir en måned i familiens tegn, med bursdager, middager og hjemmekos. Er du i et forhold, går du opp i det med liv og lyst og glemmer alt annet rundt deg.

Steinbukken 22. desember – 20. januar

I februar lever du drømmen din – samtidig som du kjenner på høyt press både privat og på jobben. Du elsker å være der du er i livet akkurat nå, men det finnes ikke så mye tid til å bare slappe av. Denne måneden finner du viktig støtte i kjærlighet og vennskap. Når du føler at du ikke orker mer, så er det alltid noen ved din side som løfter deg og hjelper deg på beina igjen.

Vannmannen​ 21. januar – 19. februar

I denne perioden opplever du suksess, enten på egne vegne eller for en nær venn eller slektnings del. Det blir en fin, men litt for hektisk måned, og du risikerer å pådra deg forkjølelser eller andre typiske vintersykdommer kun fordi du ikke tar deg tid til å hvile. For at du skal orke å henge med på alle krav både privat og på jobben, må du være nøye med kosthold, søvn og trening. Slutten av februar byr på en triumf av ett eller annet slag – og dette kommer som en overraskelse. Selv om du visste at muligheten for seier fantes, så var sjansen for å lykkes veldig liten. Slutten av februar er en god tid for å planlegge våren.

Fiskene 20/2 – 20/3

Denne måneden er viktig for deg. Nå opplever du at et vennskap er i ferd med å utvikle seg til noe dypere. Dette dreier seg ikke nødvendigvis om noe som har med romantikk å gjøre, men det er stor sannsynlighet for at det gjør det. I midten av perioden må du være forberedt på at du ikke får tilbringe så mye tid du ønsker med den du helst vil være sammen med. Vedkommende kan ikke møte deg på en stund, og du blir veldig lei deg for dette. Det er i løpet av denne perioden du innser hvor mye han eller hun betyr for deg.​​

2019: Les det store årshoroskopet her! Stjernetegnene som passer sammen
Powered by Labrador CMS