Trenchcoaten er tilbake i motebildet

Foto: ImaxTree.

Og slik styler du vårens it-plagg

Publisert Sist oppdatert

Trenchcoat 2019: Under moteuken i London var trenchcoaten overalt.

Det klassiske plagget som først ble kjent via det engelske motehuset Burberry under første verdenskrig, er et tidløst plagg enhver kvinne bør ha i garderoben sin, men denne sesongen skal den helst bæres med en tvist.

Skal du kun investere i en ny jakke denne våren, er en trenchcoat et plagg du kan bruke til alt.

I London så vi den i alt fra beige til militærgrønt, rutete og i skinn.

Trenchcoat 2019: Slik styler du den

Trenchcoaten kommer i uendelig mange farger og fasonger denne sesongen. Her er noen av våre favoritter fra moteuka i London, og hvordan vi ville stylet den.

1. Den klassiske med en tvist

Trenchcoat 2019: Mange av sesongens trenchcoater har en liten tvist ved seg. Denne klassiske beige trenchen har små sorte detaljer som gjør plagget mer interessant. Gå får en monokrom look ved å kombinere trenchcoaten med et par støvler i lik farge som jakken, en sort genser, sort veske og hvite bukser.

Dette er et perfekt hverdagsantrekk!

Dette er årets it-veske!

2. Oversized

Er du glad i statemen-tjakker, kan en oversized trenchcoat være midt i blinken for deg. Gå for en oversized og kul trenchcoat du både kan bruke som kjole og frakk. Hold antrekket minimalistisk og enkelt ved å kombinere med en oversized clutch og spisse mules.

3. Rutete trenchcoat

Ruter fortsetter å være en stor trend også denne våren. Gjerne "less is more" med ruter på ruter. Det rutete mønsteret, er og blir en klassiker som passer til alt fra jeans til blomstermønster, og mer klassiske farger som sort, hvitt, beige og brunt.

4. Militærgrønn trenchcoat

Militærgrønt og da ikke minst safaritrenden, ønskes gledelig tilbake i motebildet våren 2019. Grønt er en farge som kommer til å holde seg i motebildet også neste høst.

En militærgrønn jakke er derfor en sikker investering, gjerne i kombinasjon med perlemorshvitt, kamelbrunt og aubergine.

Norske Darja Barannik har spritet opp sin trenchcoat i militærgrønt og kamelbrunt med en touch av rødt.

5. Beige toner

Beige på beige er veldig hot akkurat nå! Her viser norske Tine Andrea hvordan man ved hjelp av ulike beigetoner kan skape et klassisk og minimalistisk antrekk. De kule rosa solbrillene blir en kul kontrast til antrekket.

6. Skinn på skinn

Vi ser veldig mye skinn i motebildet denne våren og da spesielt skinn på skinn. Ikke vær redd for å gå for en trenchcoat i skinn kombinert med, for eksempel, et skinnskjørt og et skinnbelte i midjen. Style gjerne trenchcoaten med et bredt belte i midjen, som ikke vanligvis hører til jakka.

Powered by Labrador CMS