Se smashing ut i regnværet

La deg inspirere av street style-stjernene i New York til hvordan du kan se bra ut selv om det regner.

Publisert Sist oppdatert

Regnet øser ned utenfor, men ikke la det stoppe deg fra å se kul ut. Moteeliten har inntatt New York og selv om det fosser ned utenfor, klarer allikevel it-jentene å se uforskammet bra ut, uansett vær og vind.

La deg inspirere fra gatene i New York til hvordan du kan se stilig ut selv om det regner.

Det kuleste regntøyet ser du her!

SLIK KLER DU DEG KULT I REGNET

Lag på lag

Influenseren Susie Bubble vet hvordan man styler kule antrekk lag-på-lag. Her har hun på seg kjole, jakke og veske fra Proenza Schouler og topp og strømpebukser fra Marine Serre. Foto: ImaxTree.

Slangeskinn

En oversized dressjakke er et must i garderoben. Slangeprint er super hot i høst, som sett her på den danske influenseren Jeanette Madsen. Foto: ImaxTree.

Blomstrete

Blomstret kjole og sneakers er aldri feil. Og en del sneakers kan faktisk brukes i regnevær også. Vesken fra Balenciaga og sneakersene fra Louis Vuitton er store trender denne høsten. Foto: ImaxTree.

SISTE NYTT: Meld deg på nyhetsbrevet vårt her!

Trenchcoaten

Sokker i skoene, lag på lag, ruter, belte i midjen, skinn og trenchcoaten. Her har du mange av høstens trender i et antrekk. Foto: ImaxTree.

Se flere tips til hvordan du styler trenchen her!

Rustfarger

Rustfargene er tilbake for fullt denne høsten. Så lekkert å kombinere med slangeskinn, hvitt og masse gull. Foto: ImaxTree.

Cowboyboots

Gjør som norske Hege Aurelie Badendyck og investert i et par cowboyboots denne høsten. Collegegenser og plisséskjørt i samme fargetoner gir en fin kontrast til antrekket. Foto: ImaxTree.

Blomstrete kjoler

Blomsterkjolene kan også brukes på høsten og vinteren. Kombiner med ullgenser, boblejakke, fuskepels, en rutete frakk. Det er gøy med kontraster. Foto: ImaxTree.

Rutete detaljer

Ruter er en av høstens hotteste trender. Så kult med rutete detaljer både på jakka og buksa. Foto: ImaxTree.

Ruter og cowboyboots

Norske Annabel Rosendahl og Janka Polliani er på plass i New York. Annabel viser her hvordan man kan rocke en rutete dress med et par cowboy-boots og legg merke til Jankas lekre Balencaiga-sko (skal man først gå for høye hæler i regnværet, er det nok greit at de er i en mørk farge). Foto: ImaxTree.

Hvite ankelstøvletter

Et par hvite ankelstøvletter er et stort must denne høsten, så lekkert til en grønn kjole og rutete jakke. Foto: ImaxTree.

Høstens it-bag

Baguette-bagen fra Fendi er på vår ønskeliste denne sesongen. Kommer du over en på Ebay eller Finn.no, blir vi misunnelige! Foto: ImaxTree.

Sporty

De danske influencerne er gode på å mikse inn sporty elementer i stilen sin. Joggebukse til ankelstøvletter og dressjakke er så kult, som sett her på danske Thora Valdimarsdottir. Foto: ImaxTree.

Mer høstmote:

Ny kolleksjon Tone Damli x Vero Moda

Bootsene alle vil ha nå!

Trend: ruter

Powered by Labrador CMS